Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak őszintén: nektek tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak őszintén: nektek tetszenek a teltebb nők/férfiak?

Figyelt kérdés
Az első kapcsolatom egy vékony fiúval volt, valahogy nem értettem miért nem vonzódom hozzá annyira, azt hittem, hogy csak nem tudom mi a szerelem..később rájöttem, hogy nekem a mackós férfiak "tetszenek". A férjem is az, jó hozzábújni, így szeretem. 2 gyermekünk van.

2013. jún. 3. 12:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

nekem volt vékony barátom, meg mackós is. :) nem ez számít, legalábbis nekem, hanem az összkép.

De a macishoz jobb volt hozzábújni :)

2013. jún. 3. 20:12
 32/35 anonim ***** válasza:
Most komolyan. Ki szavazza le azokat, akiknek a mackós pasik tetszenek és ezt vállalják is? Gondolom valamelyik anorexiás botf@szú, aki egy csajt sem tudott eddig összeszedni.
2013. jún. 3. 20:21
 33/35 anonim ***** válasza:
A " nektek tetszenek a teltebb nők/férfiak?" c. kérdésre miért nem hasznos a válaszom, miszerint nekem igen? :D
2013. jún. 3. 20:22
 34/35 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, ti mi a francot háborogtok. Mindenki, aki NEM-et válaszolt, kb. 20-30%-ot kapott, szóval inkább ti pontozgattok le...
2013. jún. 3. 21:28
 35/35 anonim ***** válasza:
Én konkrétan senkit nem szavaztam le, de mondom, valszeg itt járt egy csontkollekció..
2013. jún. 3. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!