Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak őszintén: nektek tetszenek a teltebb nők/férfiak?
nálam amúgy nem is a súly a mérvadó, hanem a magasság. egy 190-nél magasabb pasi még "mackósan" is kellemesebb látvány, mint egy 170-es dagadt törpe.
de ettől függetlenül a magas, szálkás fazon tetszik.
A barátom elég vékony, szálkás, egyeseknek talán túl vékony, de nekem nagyon tetszik (azért nem bánnám, ha szedne magára egy kicsit, mert jön egy kisebb betegség és kikészíti teljesen). De a mackós pasik is szexik:)
Én voltam vékonyabb is, kövérebb is, most olyan átlagos, csinos homokóra alkatom van, de soha nem volt azzal problémám, hogy ne tetszettem volna a pasiknak.
Hát úgy őszintén nem is gondolkodtam ilyenen.
Párom olyan 170/175 cm és 72-73 kg,még véknyabb volt,mikor összejöttünk,azóta felszedett egy kicsit,de jól áll neki.Mackósabb alkattal nem volt dolgom..
az én barátom 198 cm magas 110 kg.
nem kövér nem hájas hanem izmos .imádom a nagydarab magas pasikat.a vékony vagy alacsony férfira nem bukom .minnél magasabb és nagyobb egy férfi számomra annál vonzóbb.
egy 110 kg -os férfi is lehet izmos és kigyurt.ja és sportolhat is,a barátom pl profi kosárlabda játékos.(nem magyar).imád mozogno mászkálni és egyáltalán nem lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!