Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak őszintén: nektek tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak őszintén: nektek tetszenek a teltebb nők/férfiak?

Figyelt kérdés
Az első kapcsolatom egy vékony fiúval volt, valahogy nem értettem miért nem vonzódom hozzá annyira, azt hittem, hogy csak nem tudom mi a szerelem..később rájöttem, hogy nekem a mackós férfiak "tetszenek". A férjem is az, jó hozzábújni, így szeretem. 2 gyermekünk van.

2013. jún. 3. 12:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
91%

igen, ha férfiből van.

Én nagyon szeretem a férfi testet. Főleg ha szép a deltája.

Minden tartományból volt már párom. Szóval nálam a vonzalom nem testi kérdés.

2013. jún. 3. 12:22
 12/35 anonim ***** válasza:
29%

"4-es: mire alapozod, hogy a mackós férfiak lusták? "

Arra, hogy ha nem lenne lusta, nem lenne dagadt.

A házimunka, gyerekekkel való játék nem dicsérendő szorgalom és testmozgás, hanem a MINIMUM.

2013. jún. 3. 12:25
 13/35 anonim ***** válasza:
86%
4 es a az hogy valaki mackósabb nem jelenti azt hogy lusta mint ahogy az sem ha valaki vékony az egészségesen él és sokat mozog.Mindketőre tudok példát is az ismerősi körömből.Belehalnék ha meg kellene ennem azt az adagot amit a barátnőm eszik és mégis az orvosi vizsgálaton vékonynak,alultápláltnak minősoitették.Annyit alszik mint egy mormota,de kinézetre olyan mintha mindennap maratont futna.
2013. jún. 3. 12:28
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét nemhez vonzódom, férfiakból a magas, izmosakat szeretem, nőkből a homokóra alkatúakat.
2013. jún. 3. 12:28
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

ja és mégegy kérdés,mi alapján itéljük meg hogy valaki vékony,közepes vagy telt?

Mert mondjuk én a BMI normál tartományába tartozom de kinézetre is túlsulyos vagyok:egyáltaán kihez viszonyitunk?

2013. jún. 3. 12:30
 16/35 anonim ***** válasza:
63%

egyáltalán nem tetszenek. nálam a férfi 100 kilónál VÉGZŐDIK . fölötte már malac-kategória magasságtól függetlenül.

a férjem 195 magas és 92 kiló, szerencsére sportol, így látszanak az izmai, nem gebe.

hozzá is nagyon jó hozzábújni <3

2013. jún. 3. 12:30
 17/35 anonim ***** válasza:
92%

nekem nagyon férfiatlan ha egy pasi cingár.

inkább legyen mackósabb, nem zavar a túlsúly sem. az ápoltság, igényesség, intelligencia többet nyom a latban.

2013. jún. 3. 12:31
 18/35 anonim ***** válasza:
A BMI egy baromság. Ugyanis nem veszi figyelembe az izomtömeget pl. (az izmok köztudottan sokkal nagyobb tömegűek, mint a háj).
2013. jún. 3. 12:32
 19/35 A kérdező kommentje:
18-as: egyet értünk :-)
 20/35 anonym0117 ***** válasza:
68%
Nekem bejön. Elõzõ kapcsolatomban magas, vékony sráccal voltam. Most pedig egy mackó típussal. (190/110) Nem teheti meg mindenki, hogy vêkony legyen. (Betegsêgbõl adòdva) Ês hàl' Istennek, élnek még olyanok a Földön, akiknek a belsõ 1000x többet ér. (:
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!