Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell felejtenem őt? Hogyan? (Bővebben lent)
Sziasztok
Februárban megismertem egy srácot,és barátok lettünk,aztán magam sem érten hogyan,de idővel megkedveltem. Egyszer felmerült a téma,de időt kért,nem erőltettem,de az érzéseim belül nem csillapodtak.
Aztán eldöntöttem,hogy elengedem,nem keresem többet,mert nem megy nekem a barátság,de ő felkeresett,hétfőn találkoztunk,elmesélte nekem,hogy elvesztette a bizalmát a nőkben,a volt barátnője,megcsalta őt a legjobb barátjával,tönkrement a barátság,és a kapcsolata is.
A csaj azonban kitalálta,hogy mindkettőt szereti,egyik pillanatban őt,másikban a haverját szereti,nem tudja feldolgozni,hogy az exe ekkora ribanc lett,nem jönne vele össze többet.
Én felálltam,ott akartam hagyni,de kifakadtam,hogy neki
az exe kell,aki egy ribanc,én meg kedvelem őt,és lekapott mondat közben,kézen fogva sétáltunk,azt mondta próbáljuk meg együtt működik-e,azt mondtam rendben. Csókkal váltunk el.
Szerdán találkoztunk,csendben sétáltunk,ha
meg is szólalt elég bunkó volt velem,nem ismertem rá.
Hazajöttem letöröltem facebookról,egyből jött az üzenet,hogy bocsánat,hogy bunkó voltam pont veled,ne haragudj rám,remélem kárpótolhatlak,majd elköszönt és kilépett.
Pénteken rám írt,hogy vasárnap találkozzunk,de az exe megint rákezdett erre,a mindkettőt szeretem dologra,és ki van idegileg,lehet megint bunkó lesz emiatt,és nem akar megbántani ismét,majd szombaton egyeztetünk időpontot vasárnapra ebben maradtunk.
Azóta sem jött fel,én átgondoltam az egészet,és arra jöttem rá,hogy még nincs túl a volt barátnőjén,őt szereti,és én ex felejtő lehettem,de nem sikerült,nem akar megbántani,és el kell felejtenem őt,de nem tudom hogyan,mert bele szerettem,és legbelül egy halvány remény él bennem,hogy talán,de szerintem,mi nem leszünk egy pár,hiába töröm magam érte...
21/L és 24/F
Voltam ilyen helyzetben, ne legyél senki lábtörlője, ne reagálj és ne találkozz vele, egyedül ez a megoldás.
Annak idején elkövettem egy sor hibát, gondolkozz el rajtuk:
- "lábujjhegyen" jártam körülötte és sajnáltam minden miatt, amit az exe tett, mindent elnéztem neki ha erre hivatkozott
- annak ellenére, hogy nem miattam szakítottak állandóan tekintettel kellett rá lennem, hogy neki most milyen rossz, mert az exe milyen gonosz
- az exét kedvelő barátai állandóan a csajt dicsérgették előttem pedig ismétlem nem miattam szakítottak, de elnéztem
- mindenki folyton a volt csajáról beszélt és ezt is el kellett néznem, mert milyen durva szakítás volt
komolyan ilyen hülye akarsz lenni te is? :)
23N
engem a mai napig keres, pedig már elég régi történet, kitartás! :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!