Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babát várok. Akkor most a pasizás tabu?
Nem mintha nem érteném, mi a dolog lényege.. De anyukám hozta fel többször is, hogy ugye nem pasizok?
Egyrészt úgy gondolom, hogy a pasik nem részesítik előnyben sem a kismamákat, sem a kisgyermekes anyukákat.. másrészt viszont fiatal vagyok, és nem vagyok házas, szóval miért is ne??
Nem mintha pasiznék, mert szeretem a párom, csak nem értem, hogy egyrészt hogyan merülhetett ez fel benne, másrészt pedig miért ne tehetném meg, ha valaki mégis kapható erre?
Jólvan jólvan, értem én, hogy miért tabu. Csak ha annyira tabu, akkor a környezetemben miért merül fel a gondolat egyáltalán? Másrészt pedig, ha tegyük fel otthagynám a párom, miért ne tehetném meg, habár nyilván tisztában lennék vele, hogy esélytelen?
És nem is rólam van szó.. hanem hogy az anyukákat hajlamosak ebből a szempontból nem nőként kezelni, hanem aszexuális lényént (kivétel lehet ez alól a párja, habár néha ők sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!