Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Babát várok. Akkor most a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babát várok. Akkor most a pasizás tabu?

Figyelt kérdés

Nem mintha nem érteném, mi a dolog lényege.. De anyukám hozta fel többször is, hogy ugye nem pasizok?

Egyrészt úgy gondolom, hogy a pasik nem részesítik előnyben sem a kismamákat, sem a kisgyermekes anyukákat.. másrészt viszont fiatal vagyok, és nem vagyok házas, szóval miért is ne??

Nem mintha pasiznék, mert szeretem a párom, csak nem értem, hogy egyrészt hogyan merülhetett ez fel benne, másrészt pedig miért ne tehetném meg, ha valaki mégis kapható erre?

2013. jún. 1. 21:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jólvan jólvan, értem én, hogy miért tabu. Csak ha annyira tabu, akkor a környezetemben miért merül fel a gondolat egyáltalán? Másrészt pedig, ha tegyük fel otthagynám a párom, miért ne tehetném meg, habár nyilván tisztában lennék vele, hogy esélytelen?

És nem is rólam van szó.. hanem hogy az anyukákat hajlamosak ebből a szempontból nem nőként kezelni, hanem aszexuális lényént (kivétel lehet ez alól a párja, habár néha ők sem)

2013. jún. 1. 22:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Penelope ne okoskodjál már, a kérdező elméleti kérdést tett fel, egy szóval semírta hogy képne is!
2013. jún. 1. 22:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egyedülálló kismama lennél, sokan kihasználnák az alkalmat és 9 hónap után elhagynának.
2013. jún. 1. 22:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem úgy tűnik mintha anyukám, és főleg a párom éreznének némi esélyt a dologra. A párom most is ugyanolyan féltékeny, több pasinak kishíján beszólt, csakmert rámnézett. Amikor a saját unokaöccsével maradtunk kettesben pár percre, képes volt az ajtóból többször visszanézni, pedig fel sem merült bennem, hogy egyáltalán... Másrészről inkább azt érzem, hogy ez nem egy elfogadott dolog. Ezért kérdezem, hogy ti mit gondoltok.
2013. jún. 1. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!