Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni, hogy a lehető leghamarabb lecsengjen egy férfi iránti rajongás, ill. hogy lehet kikerülni egy karizmatikus férfi bűvköréből?
Szerintem a figyelemelterelés meg a gondolatok elhessegetése nem jó megoldás, mert ez olyan, mintha lenyomnánk egy labdát a víz alá, valahol máshol úgyis a felszínre fog törni, így az érzelmek elnyomása is előbb-utóbb valahol galibát okozhat, ha "szőnyeg alá akarjuk söpörni".
De mit lehet akkor tenni, amivel meggyorsítjuk a kiábrándulást, a megunást, a lecsengést? Rossz tulajdonságok keresése és felfedezése a pasiban? Éjjel-nappal álmodozás, amíg az ember csömört kap tőle? :D Másokkal való ismerkedés? (Bár szerintem ez sem szokott bejönni, hiszen mást úgysem tud addig észrevenni a "páciens", amíg ki nem gyógyult az aktuális kórból.) :D
ó, ha én azt tudnám!!!
(imádom a kulcsszavaidat)
Hát, ha találsz egy biztos receptet, szólhatsz mindenképp! :)
Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok és voltam is már. Ami nálam talán egy kicsit bevált (habár ez sem volt a leggyorsabb), az az, hogy nem kerestem, nem találkoztam és nem is beszéltem vele, igyekeztem minél több időt a barátaimmal tölteni, és inkább a hibáira fókuszáltam (ha nem is volt, találni kellett xd).
Szóval csak ennyit tudok ajánlani. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!