Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Érdemes" kimutatni gyengéd érzelmeinket egy híresség iránt?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett külsőre-belsőre egy külföldi sztár. Tudom nagyon jól, hogy soha nem lehet köztünk semmi, de szeretnék küldeni neki egy rajongói levelet. Van értelme leírni benne, hogy hogy érzek iránta, esetleg magamról küldeni egy képet (nem vagyok ronda), vagy úgyis naponta 1000 ilyen levelet kap, úgyhogy semmi értelme? Ettől függetlenül autogrammot szeretnék, szóval amiatt mindenképp írok neki, de arra is gondoltam, hogy azt is megosztanám vele, hogy mit érzek iránta. L2013. máj. 1. 21:09
2/6 Skype:vvargadavid válasza:
Ha nem Justin Bieber az, akkor nyugodtan
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2. válaszoló: hát nagyon nem:D
3. És miért ne? :)
2013. máj. 1. 22:19
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan küldhetsz. Általában, főleg ha ismertebb, nem ők bontják fel, hanem egy iroda és úgy továbítják az illetőnek. Felcímzett, felbélyegzett (nemzetközi), válaszboríték szinte kötelező, de jó ha van az illetőről kép is benne, amit aláírhat. Jó esélyel névreszólóan írja alá. De ennél több mindenre ne nagyon számíts.
Nagyon régen, a Star Wars csúcsidejében a nővérem bele volt habarodva Mark Hamilba és írt is neki. Vissza írt, nagyon kedvesen, + aláírt fényképpel és még egy Star Wars klubtagságit is küldött neki (ami amerikába szólt természetesen, így sokra nem menr vele, de persze oda vissza volt a boldogságtól azért). Szóval szerintem írjál nyugodtan.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, remélem én is ilyen szerencsés leszek. :)
2013. máj. 2. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!