Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babát várok. Akkor most a pasizás tabu?
Figyelt kérdés
Nem mintha nem érteném, mi a dolog lényege.. De anyukám hozta fel többször is, hogy ugye nem pasizok?
Egyrészt úgy gondolom, hogy a pasik nem részesítik előnyben sem a kismamákat, sem a kisgyermekes anyukákat.. másrészt viszont fiatal vagyok, és nem vagyok házas, szóval miért is ne??
Nem mintha pasiznék, mert szeretem a párom, csak nem értem, hogy egyrészt hogyan merülhetett ez fel benne, másrészt pedig miért ne tehetném meg, ha valaki mégis kapható erre?
2013. jún. 1. 21:52
1/14 anonim válasza:
senki se merné beléd dugni hiszen köztudott hogy már ilyen idős korban is képesek harapni!
3/14 .shark. válasza:
ha szeretnéd a pasid akkor nem fordulna meg ilyen a fejedben:)
4/14 anonim válasza:
ööö de most egyáltalán miért akarnál pasizni másrészt meg fúúúj ki az az idióta aki egy terhes nővel lefekszik (kivétel persze a boldog apuka), harmadjára ajaj azzal védekezni, hogy miért ne hisz fiatal vagy hát talán ezt azelőtt kellet volna mondanod mielőtt teherbe estél volna -.-" ^^''
5/14 anonim válasza:
Én értem a kérdést, és egyáltalán nem ítéllek el. Szerintem a terhes anyukák tudnak szexik lenni, valamint a kisgyermekes anyukák is van, hogy elég dögösek (elég sokat járok óvodába, hogy tudjam). Nekem nem lenne ellene kifogásom. Tehát, ha nem lenne párod miért ne?:)
6/14 anonim válasza:
hány éves vagy?
azt hiszem, ez a gyerek várhatott volna még, sok minden nem tiszta körülötted, N
7/14 anonim válasza:
"szeretem a párom" <--> "miért ne tehetném meg, ha valaki mégis kapható erre?"
Mondjuk mert a párod gyermekét várod?
8/14 anonim válasza:
Nem értitek a kérdést. A kérdés arra vonatkozik, ha egyedülálló kismama lenne teszem fel, pasizhatna-e. Kellene-e a férfiaknak. Szerintem csak önbizalomtuning a kérdés, de szerintem aranyos..
9/14 anonim válasza:
Szerintem szexi lehetsz,én nem hagynálak ki.
10/14 anonim válasza:
Egyedülálló kismamaként pasizhatna, csak kérdés, hogy lenne-e rá kereslet. Mert annak a gyereknek nyilván van egy apja is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!