Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval egy 14 éves iskolás fiú vagyok, és szerelmes voltam az iskolatársamba (egy évvel alattam járt),de ő megmondta hogy nem akar tőlem semmit.Azután az osztálytársamba lettem szerelmes, aki összejött másik osztálytársammal.Most nagyon rosszul érzem magam mert amikor bemegyek iskolába mindig csak őt tudom nézni.Nem tudom elfelejteni.Szerintetek mit csináljak?

2013. máj. 30. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Keresel egy másik csajt, Próbáld meg, jah és persze kerüld.
2013. máj. 30. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Lekváros buktát, mert azt szeretem.
2013. máj. 30. 19:15
 3/7 A kérdező kommentje:
és hol keressek? nem szoktam buliba menni és... családi kapcsolatom sem a magasban.
2013. máj. 30. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
társkereső.
2013. máj. 30. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:

14 évesen társkereső? Jó nagy hülye vagy fiam..

Majd elmúlik. :) még gyerek vagy! :)

2013. máj. 30. 19:27
 6/7 A kérdező kommentje:
csak éppen nincsenek barátaim (haverjaim vannak akikkel "spanolunk")és nem bízok egyikbe sem.Mondhatni nincs kinek elmondani, bent kell tartanod.Ez is rossz, csak rá tesz még eggyel
2013. máj. 30. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
5. Miért lennék hülye?:) Már rég megváltozott a világ. :D
2013. máj. 30. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!