Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók általában?
Hülye. Az első csók hülye. Hülyén érzed magad tőle.
Nem lehet ezt így általánosságban megfogalmazni, mert mindenkinél csak egyszer van első csók és mindenkinél más. De nem kell tőle tartani. :-)
Nekem hülye volt. :-D
Éppen szakítani akartam a sráccal, de valahogy nem ment, szóval megcsókoltam, hogy maradjon már csöndben és ettől tök hülye érzésem volt. Nem is emlékszem, hogy milyen volt maga a dolog, csak arra, hogy rendkívül hülye érzés volt. Többet nem is találkoztunk. 13 éves voltam ekkor.
nekem jó volt, élveztem, pedig eléggé be voltam előtte fosva, azt se tudtam h kell csinálni, de belejöttem pár mp alatt.
csaj lesmárolt, azóta sem láttam.
Nekem nagyon jó volt. Szerencsére nem volt alkalmam, időm aggódni azon, hogy hogyan kell csinálni, vagy úristen most mi lesz :) A fiú megcsókolt, aztán ment minden tovább még mielőtt idegeskedhettem volna rajta :)
Nekem tényleg nagyon kellemes élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!