Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne féljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne féljek ennyire az első csóktól?

Figyelt kérdés

Már nagyon szeretném, csak félek, hogy rosszul fogom csinálni. Tegnap a buliban ittam is, de ez sem lazított el eléggé (pedig már éreztem a hatását), és elfordítottam a fejem, mert mi van, ha rossz leszek. Mondtam neki, hogy majd legközelebb. Holnap újra találkozunk. Nagyon szeretem a srácot, nem akarom még egyszer ezt megtenni. Van erre valami praktika?

Köszi

2013. máj. 26. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs praktika, győzd le a félelmeidet és vágj bele! Van, aki tucatnyi partner után sem tud csókolózni, van aki azonnal rááll. Gyakorolj és alkalmazkodj a párod szájának játékához! :)
2013. máj. 26. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha félsz. Így lesz izgalmas és emlékezetes az első. Senki sem úgy születik, hogy remekül tud csókolni. Ha szerelemmel csinálod mindkettőtöknek jó lesz. Idővel "kifinomodik" a tudásod.

Most csak az a fontos, hogy érezd őt az ajkaiddal.

2013. máj. 26. 13:48
 3/5 Dr Lecter válasza:
Kinek mi válik be, a legegyszerűbb, ha csakis az adott pillanatra koncentrálsz és teljes egészében átéled.
2013. máj. 29. 20:21
 4/5 anonim válasza:
Én sem csókoztam még de már nagyon érik a dolog ;) ilyenkor mindig arra gondolok hogyha ha nem akarom akkor úgysem kell és ez egy olyan "tevékenység" ami jó érzés és elōbb vagy utóbb úgyis megtörténik :D engem ezek nyugtatnak meg :)
2013. jún. 7. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
ettél már jó szaftos őszibarackot? ... na pont úgy:$
2013. jún. 26. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!