Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az első csóktól. Félek hogy nagy égés lesz. Valami segítség hogy hogyan csináljam jól?
Figyelt kérdés
Mivel nem volt még barátnőm ezért nem is csináltam még, és félek ez nagy hatással lesz az első kapcsolatomra. A legfőbb gond hogy nem tudom hogy hogy kell, mit kell csinálni. Sokan mondogatják hogy, Ne félj majd egymásra hangolódtok, majd tudni fogod hogy mit kell csinálni' de ez rohadtul nem segít.2013. máj. 30. 11:47
1/4 anonim válasza:
Akkor elsőnek csak legyen szájra puszi. Azt ha kicsit előre kapod a lelked akkor mehet a csók is.
Így lesz egy kis bemelegítés.
2/4 anonim válasza:
Biztos láttál már sok filmet, meríts belőlük ihletet.
3/4 anonim válasza:
Jajj mi volt régen mikor még nem volt internet???
Nekem elsönek a lnáy csak szájon puszilt. Utána lettünk egyre merészebbek.
4/4 anonim válasza:
itt olvastam, de tetszett:
ettél már jó szaftos őszibarackot? ... na pont úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!