Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első nőgyógyászati vizsgálatkor milyen vizsgálatokat végez az orvos, ha nincs semmilyen panaszod?
köszönöm mindenkinek! mentek a kezecskék:)
és a mellvizsgálat is gondolom manuális. ez kötelező,mmint tutii hogy lesz,vagy csak lehet? nem zavar ha lesz,sőt,csak érdekel. :)
Eléggé dokifüggő. Van aki alapból megnézi, van aki nem. (van aki nem akar rögtön elsőre mindent, mert általában elég "trauma" egyszerre egy vizsgálat is)
Nekem akkor csináltak először, amikor megkértem, hogy nézzen meg valamit.
és lehet ezt így pl kérni? mármint értitek :D
én nagyon félek ettől a vizsgálattól mert nagyon szégyellős vagyok,mindenki előtt,de szeretném hoyg megcsinálja ezt a vizsgálatot is,de nem tudnám csak úgy megkérni rá..:D
Én azért "kértem", mert éreztem benne valamit. De simán megmondhatod, hogy szeretné, ha megnézné, hogy megnyugodj, hogy minden rendben van. (érdemes magadnak ellenőrizni és ha esetleg Te érzel benne valamit, arra külön rákérdezni. Amit pl. én magamnak éreztem, Ő elsőre nem, és miután megmutattam, akkor talált rá, hogy jé, tényleg itt van valami...)
És nyugi, a nőgyógyász nem az a hely, ahol szégyenlősködni kell. Baromira nem nőként fog rádtekinteni. :)
nagyon köszönöm a válaszod!
nő lesz a nőgyógyász,az a baj hogy tényleg inkább csak a megnyugtatásra van szükségem,nem érzek semmit,vagyis nem is tudom mit kellene éreznem ez a legfőbb baj.mmint nem fogdosom más mellét hogy tudjam hogy másé milyen :D :)
nagyon köszönöm a válaszod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!