Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Első csók pánik!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Első csók pánik! (többi lent)

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet hogy a barátommal 1 hónapja vagyunk együtt de még egyikünk sem csókolózott...Ő azt mondta hogy addig nem csókol meg amíg én nem akarom. Amikor pedig a barátaimmal beszélgettünk ők megkérdezték tőle hogy megcsókolna-e engem. A válasz:"hát..jah" de ezt nagyon zavartan mondta és most nem tudom eldönteni hogy azért volt zavart mert a barátaim előtt mondta vagy mert még nem áll készen? Megcsókoljam???

14L (ő is 14)

2013. máj. 11. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem csak a barátaid miatt zavarban volt :)
2013. máj. 12. 09:09
 2/2 Szimpor ***** válasza:
Szerintem is. :) Ennyi idősen minden cikinek számít te! Tedd fel a kérdést újra, de kettesben! Meglátod a válasz tetszeni fog.
2013. máj. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!