Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalás bűntudat nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás bűntudat nélkül?

Figyelt kérdés
Normális az, hogy hónapok óta csalom a férjemet, és szemernyi bűntudatom nincsen miatta? Már direkt spanolom magam, de mégsincs, egyszerűen semmi. Furcsa, nem?

2013. máj. 29. 14:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, őszintén sajnállak. Nem tudod, mit veszítesz azzal, hogy nem tudsz szerelemmel szeretni.
2013. máj. 29. 14:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Ahogy másoktól hallom, legfőképp szomorúságot veszítek ezzel. :) Azt nem bánom, hogy sose fogok sírni egy férfi után. Eleve engem ilyen helyzetbe képtelenség lenne hozni, túl racionális vagyok hozzá.
2013. máj. 29. 14:40
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

El kell gondolkoznod azon, hogy érdemes-e folytatnod ezt az egészet. Mivel neki többet ártasz, mint magadnak azzal,hogy megcsalod.

8 év után megérdemelné, hogy megbeszéljétek. Ha nem működik két választásod van.

1 megbeszélitek, hátha valahogy meg tudjátok oldani, ls megbocsájt neked.

2 válj el, ne rabold feleslegesen az éveit.

Harmincas éveitek elején jártok, még semmi nem késő.

14/21 anonim ***** válasza:
81%
Én is sajnállak, hogy ilyen sekélyes vagy. Meg azért is, hogy olyan ostobán gondolkozol az érzésekről, hogy attól, hogy te nem éreztél még valamit, azt hiszed, hogy hit kérdése, hogy létezik-e az az adott érzés.
 15/21 A kérdező kommentje:
14-es :)) úgy gondolom, hogy a szerelem nem létezik, helyette van egy csomó más érzés együtt, amit sokan szerelemnek hívnak. Lehet-e bárki biztos az érzéseiben? Hányszor hallottam tiniként fiúktól, hogy szerelmesek belém! Azt sem tudták, mit beszélnek. Na jó, mindegy, nem szeretnék ezen filozofálgatni, mert a legtöbb nőhöz képest elég fiús hozzáállásom van az érzelmekhez, Te nőként úgyis csak csóválod a fejed rajta.
2013. máj. 29. 14:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ahogy másoktól hallom, legfőképp szomorúságot veszítek ezzel."

Hát ez nagy tévedés :) De mivel sosem voltál szerelmes, nem tudhatod tényleg.

2013. máj. 29. 14:46
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg nagyon is nőies nő vagy, méghozzá rossz értelemben véve, azaz p*csa. Azok járnak ide dicsekedni, ahogy te csinálod. Az egész kérdés, meg a büszke válaszaid nem szólnak semmi másról. Úgyhogy ne hidd, hogy akkora főhím vagy...
2013. máj. 29. 14:47
 18/21 A kérdező kommentje:
főhím :D az azért nem szeretnék lenni. :P
2013. máj. 29. 14:48
 19/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem a fiús hozzáállás hatja át azokat a sorokat, hanem az, hogy egy sekélyes, alap erkölcstől mentes r*banc vagy, aki ráadásul még okoskodik is. Szerintem nemtől függetlenül minden "normális" ember csóválja a fejét rajtad.

A legjobb pedig az, hogy aki kicsit a dolgok mögé lát, az tudja, hogy az ilyen viselkedésű emberek szoktak leginkább a saját árnyékuktól is rettegni legbelül. :)

2013. máj. 29. 14:50
 20/21 A kérdező kommentje:
nomen est omen :)
2013. máj. 29. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!