Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én érzem rosszul magam?
Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik , hogy együtt voltam egy fiúval 2 évig. Szakítottunk mert mást akartuk az élettől. / én gyereket, családot , hogy ő mit akar a mai napig sem tudom / Majdnem egy év elteltével találkoztunk és elkezdtünk beszélgetni főleg arról hogy milyen jó volt köztünk a szex , és esetleg összejárhatnánk . Mivel én nagyon szeretem a mai napig bele mentem de csak bizonyos szabályokkal.
1. Köztünk marad, mivel vannak közös barátaink!
2. Míg 3. személy nem lép a képbe .
Le is feküdtem vele erre 2 napra rá kiderült , hogy barátnője van. És most én érzem magam hihetetlenül rosszul.
Szerintetek miért csinálta ez ?
Volt valaki hasonló helyzetben ?
2013. jan. 30. 09:01
1/6 anonim válasza:
a kérdés nem az, h ö miért csinálja, a kérdés helyesen így hangzik, te miért is csinálod?
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem lehet erre fogni de szeretem őt , és legalább eddig is vele lehettem . De ha tudtam volna hogy van valakije már jó ideje, biztos nem mentem volna bele
2013. jan. 30. 09:06
4/6 A kérdező kommentje:
Igaz semmi sem biztos. De jobban meggondoltam volna. Ugyan is voltam már megcsalva , és tisztában vagyok vele milyen érzés.
2013. jan. 30. 09:17
5/6 anonim válasza:
Jó volt vele a szex? Minden bizonnyal igen.
És megtennéd szerintem újra.
6/6 A kérdező kommentje:
a közel jövőben biztos nem . Vagy nem tudom sose mondjuk soha :)
2013. jan. 30. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!