Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én érzem magam rosszul?!
Figyelt kérdés
Az a helyzet röviden, hogy megismertem egy srácot, akit rövid időn belül eléggé megkedveltem. Egyszer csak benyögte, hogy alakulóban van vmi egy másik lánnyal. Mondtam, hogy jó oké, én nem szeretnék bezavarni, hisz azt a lányt már régebb óta ismeri meg minden. Viszont mondta, hogy ő jóban szeretne velem maradni,ezután még találkoztunk és hát egyre jobban alakult az a 'találka'. Arra gondoltam, hogy hátha mégis lehetne köztünk vmi..Ezután nem igazán keresett, csak én őt.:| Végül kiszedtem belőle, hogy 'összejöttek a lánnyal'..gratuláltam persze :) Végül egy haverjától megtudtam, hogy amikor mi 'kavartunk' akkor már javában együtt voltak a barátnőjével..:/ annyira rosszul érzem magam miatta. Ja és azt hozzá tenném, hogy előtte már 3x a szemembe hazudott a srác ezzel kapcsolatban (láttam, hogy facen már hamarabb ki volt rakva..de persze kimagyarázta magát..meg egy haverja előtte már elszólta magát részegen, hogy bizony akkor már együtt voltak)..2013. jan. 9. 16:10
1/3 anonim válasza:
Egy ilyen pasira miért pazarolsz egy szót is? selejtből annyi van mint a tenger.
2/3 anonim válasza:
mert buta vagy! kívülálló szemmel nézve a dolgot, tudod, hogy elég nagy hülyeség ilyen pasiért siránkozni?
3/3 A kérdező kommentje:
Hát amióta megtudtam, hogy jól sejtettem és tényleg a szemembe hazudott, már nem írok neki. Csak az sem a legjobb, hogy nagyon közel lakunk egymáshoz(ergo sokszor összefutunk..:) de igazándiból ezek után már nem is érdekel a srác..csak az hogy mennyire átverte a barátnőjét/is meg engem is/
2013. jan. 9. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!