Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem erzek buntudatot?
kerlek,ne itelkezzetek,nem arra van szuksegem.Parom eljatszodta a bizalmat.Azt meg is beszeltuk meg akkoriban,de azota valahogy megtort a jeg,keresem a flortolesi lehetosegeket. Par napja osszefutottam egy regi baratommal,akivel vegul az agyban kottunk ki,isteni volt, egy percig se banom.Megtennem meg egyszer.
A parommal meg kepes vagyok ugy viselkedni,mintha mi sem tortent volna, pont ugy szeretgetem,vele akarom tolteni minden percemet, a jovot tervezzuk.Szeretem.megis megcsaltam, buntudat nelkul.
Vajon miert lehet ez? Azt hittem,marni fog a buntudat,de nem..
szívtelen vagy.
és miért érdemelte ezt ki a" barátod"??
...viszont azt nem tudnam elviselni,hogy o is megcsaljon meg egyszer...azonnal veget vetnek a kapcsolatunknak.
Szeretnem,ha helyreallna minden,megis ugy erzem,hogy ha adodna ujabb alkalmam,ismet megtennem..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!