Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szeretett már úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szeretett már úgy valakit hogy azt érezte hogy túl kevés az illetőhöz :?

Figyelt kérdés
csak mert én ezt érzem.. mindenkivel kapcsolatba akit szeretek.

2013. máj. 27. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ja az más én csak konkrét kapcsolat esetén gondoltam bár ott nem kellemes.
2013. máj. 27. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Én azzal kapcsolatban éreztem ezt, aki sokáig tetszett, de azt hiszem, alappal éreztem így, mert nagyon intelligens, művelt, színjeles, versenyeket nyert, stb, én meg khmmm... Végül nem lett belőle semmi, de talán jobb is, mert ez az érzés végig bennem lett volna.
2013. máj. 28. 11:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Dettó.

Szinte alig van olyan ember, akinél többnek tartom magam... És ettől még nem utálom azt, aki annyival jobb nálam.

2013. máj. 28. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!