Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van ez? Szeretett egyalta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ez? Szeretett egyaltalan? Miert nem torodott velem sosem, mikozben 2x is visszakonyorogte magat?

Figyelt kérdés
mert van az hogy a baratom..vagyis mar csak volt baratom..szinte semmibe vett az egesz kapcsolat alatt,ugy ereztem nem is erek neki semmit..mondjuk mondta hogy szeret de minden mas fiu joval tobbet foglalkozott velem, es mindenki azt mondta hogy egy hulye vagyok hogy foglalkozok vele,mikor o ilyen szinten leszar..ismertem 5haverjat..es mindegyiknek tetszettem(nem akarok egoista lenni,nem azt mondom hogy olyan szep vagyok meg semmi) es hat a suliban is sok mindenkinek tetszek, az egyik baratom azt mondta h szamara en tokeletes lennek,es annyira jol esett mert a baratom sose mondott nekem ilyet..meg olyat sem hogy gyonyoru vagyok vagy csinos vagy akarmi..es nemertem,hogy ha allitolag szeret,akkor ennyire nem birja kimutatni? vagy magatol ertetodo neki hogy vele vagyok es nem kell mondania? vagy hogy megy ez a fiuknal?:/ szakitottunk,es hianyzik..de igazabol amikir jartunk sem foglalkozott velem sokkal tobbet. szerintetek szeretett egyaltalan?

2013. máj. 19. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha egyszer rossz a paprikás krumpli, minek melegíted fel ennyiszer?
2013. máj. 19. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Anyámnak sajna az egész kapcsolata ilyen volt apámmal, sose volt törődő férj és apuka, 15 év után amikor váltak végre mégis próbálta visszakönyörögni magát. Küldte a szerelmes SMS-t meg ilyenek, csak már elkésett.

Hagyd a palit.

2013. máj. 19. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Tetundrám ugyanez a helyzet nálam...hagyd a fenébe,az ilyenek tudod mit akarnak...
2013. máj. 19. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben,köszi a válaszokat:) szerintem sem éri meg így benne maradni,csak hát nemértem,ha nem érdeklem,minek könyörgi magát vissza..
2013. máj. 20. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!