Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom elmondta hogy kit szeretett elöttem, kit hitt az igazinak! Azóta én mindig azzal nyúzom hogy adjon ötleteket hogy én is olyan legyek! Normális vagyok? :D
Nem kell olyan legyél mint ő. Mindenki más, és ez a jó. Ha ő volt neki az igazi akkor lehet el akarja felejteni, és igy lehet hogy az ellenkező hatást éred el.
Legyél önmagad, az a legfontosabb egy kapcsolatban, és akkor minden rendben van.
Ismered a lányt személyesen?
Biztos csak elbizonytalanodtál, mert a barátod őt hitte "igazinak".
De minden ember másért szerethető, azóta vlsz téged tart Igazinak :D különben nem járna veled, nem?
Ha tesz célzásokat a jövőre nézve, akkor komolyan gndolja a kapcsolatotokat, és hosszabb távra tervez.
Ha magaddal elégedett vagy, ne hasonlítsd a régihez, elmúlt (és rosszul működő, kül. nem lett volna vége) kapcsolathoz! Miben hogy kényes a másik? Sokat panaszkodott? Legyél pozitív, mert semmiképp nem vonzó a nyavajgás (és lehet hogy azért lett vége a régivel ;) )
én csak akkor idegeskednék, ha túl sokat emlegeti őt, őrízgeti a képeit, dolgait, állandóan ő az, aki hasonlítgat hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!