Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is vastag a karom? Fogyóznom kéne? (Kép alul)
2013. máj. 27. 01:27
11/23 anonim válasza:
ne változtass semmit, tökéletes vagy :)
12/23 anonim válasza:
Szerintem fotóznod kéne! ;) :)
13/23 anonim válasza:
Szerelmes lettem Beléd.
Egy feleséget kereső férfi :D
14/23 anonim válasza:
ne fogyózz, ez tökéletes
és ha nem lesz foglalt a szíved, csak szólj és ugrom érted, akár az arénába is, csak legyél az enyém
15/23 anonim válasza:
fogyhatsz sztem, de ne koplalással, egyél sokat, inkább jó kajákat (pl paleo)
16/23 anonim válasza:
Gyönyörű lány vagy!! Nagyon jó alakod van!
Én is elvennélek feleségemnek az tuti!!!
18/23 anonim válasza:
Nem kell fogynod ,ne akarj olyan lenni mint az a sok alultáplált bige .. azt hiszik a pasiknak az jön be,pedig nagyon nem ;) ! Alig várom a strandidőt ... kimennek a strandra alig bikiniben (egész éves koplalás után) ,..ahogy rázzák magukat nevetséges.. szinte zörögnek ,nincs összetartó erő :D (vicces). Nagyon elfajult ez a világ... hamis képet fest az ideálokról,szerintem egy nő legyen nőiesen telt . Ne alultáplált r... anc ,amiket manapság lehet látni . 31/F
19/23 anonim válasza:
ha fogyózni szeretnél írj privátban, szívesen segítek!
DE szerintem teljesen rendben vagy, nem kéne elrontani ezt a jó alakot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!