Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk leepilláljam a karom vagy sem?
Figyelt kérdés
Igazából nem látszik a szőr mert szőke és vékony de mégiscsak szőrös... Le kéne epilláljam? Igazából engem nem zavar csak epillálhatnékom van és máshol nincs szőröm. :(2012. jún. 13. 23:33
2/16 Ⱳhite ßelle válasza:
Ne, ha így elfogadhatóan néz ki, csak összevissza áll majd utána és mindig le kell majd szedned.
3/16 anonim válasza:
engem nem zavarna, ha te úgy érzed jobban magad, akkor epiláld
4/16 anonim válasza:
A szőke szőrt fölösleges. Nekem sűrű sötét, azért szoktam, de ha szőke lenne és nem látszana, nem foglalkoznék vele. Örülj, hogy nem szőrtelenítésből áll a fél életed...
5/16 anonim válasza:
ez de egy idióta új divat... hihetetlen. a végén már a hajunkat is epiláljuk majd, vagy mi?
6/16 anonim válasza:
Ha nem sötét és feltünő a szőr akkor ne. Csak ha vészes.
7/16 anonim válasza:
Szerintem nem kell! mondjuk egy kép jó lenne róla, h biztosabb legyen, de sztem inkább nem kell. (F)
8/16 anonim válasza:
Ne csináld mert legközelebb hamarabb kinő és akkor újra és újra kell.Ha nincs túl hosszú szőröd hanem csak olyan kis pihés az nem baj egyáltalán.
9/16 A kérdező kommentje:
Hát akkor kénytelen leszek epillálási kényszerem a bátyámon kiélni... :( :D
2012. jún. 13. 23:47
10/16 anonim válasza:
Nyugodtan szedd le. Én nem szeretem a szőrös karú csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!