Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám izmosabbá tenni a karom, a hasam illetve a mellizmaimat?
A legjobb valamilyen otthoni mödszer lenne. Szerintem megvan hozzá minden testi adottságom, hogy formás legyek.
F/21
a te korodban nem késő elkezdeni és akár fél év alatt is látványos fejlődést érhetsz el, csak ehhez rerndszeresség kell, pl napi :-)
Tudom ajánlani az úszást, futást + emelett atletizálást (oothoni ill. "utcai" körülmények között is tudsz csinálni elég sok mindent, de hidd el, megéri
Ugye, ezt nem mondod komolyan, hogy neked ezt kérdezni kell...???
Konditerem vazzeg!
Vagy majd gondolod, otthon bekapsz két vitamintablettát, aztán svarci leszel?
Széép álom volt...
Szerintem te is tudod. Felülés, hasprés, fekvőtámasz, gugolás, nyújtás, (szék+lábbeakasztás=hátizom edzés?), futópad, súlyzók használata, kondigép, stb.
A neten keress rá.. Én is hasonló helyzetben vagyok, és én is itthon szeretném..
A napi szinten való kondi teljesen felesleges, az izom nem képes regenerálódni a legtöbb embernél (persze vannak kivételek , de kb : 1%)
Csinálhatsz fekvőtámaszokat is , hasprést, de ha bicepszet akarsz növelni , akkor muszály normálisan súlyzókkal tolni . EZ van . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!