Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az kizáró ok lenne ha elég vékony a karom?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 21:01
1/10 anonim válasza:
Fogalmazz pontosabban!
Mi elöl lenne kizáró ok?
Korod, nemed?
2/10 A kérdező kommentje:
És nem azért van így, mert egy kocka vagyok aki egész nap a gép előtt ül kimegy a 100 fekvő le tudok úszni 3 kilométert saját testsúlyommal tudok egy szériát fekve nyomásban. Egyszerűen nem tudom mit tehetnék még.
2012. júl. 10. 21:04
3/10 A kérdező kommentje:
16/F vagyok. Azért gondolom, mert mindenhol írják, hogy csak legyen nagy karja az a lényeg.
2012. júl. 10. 21:05
4/10 anonim válasza:
Kocka srác. Helyes vagy? Nemgáz ha vékony a karod. Kicsit gyúrj rá ha van kedved így nyáron. :)
5/10 anonim válasza:
mire kizáró ok?
és mi az hogy elég vékony a karod? mivan?
6/10 A kérdező kommentje:
Vékony az alkarom át lehet érni kb a közepéig a hüvelyk és a középső ujjammal.
2012. júl. 10. 21:09
7/10 anonim válasza:
az izomtömegnövelkésnél nemcsak az edzés a lényeg... menny el konditerembe és beszélj az edzővel. am az alényeg akajálás.. egyél rengeteg csirkemellet, napi többször, tojást, halat, rizst, krumplit, a lényeg a fehérjén van.. ja és a vitaminokat s ehanyagold és akk nőni fog de ha nagyobb kezet akarsz akk nagy súllyal csinálj max 6-10-eket 5x
8/10 A kérdező kommentje:
az edzővel?
2012. júl. 10. 21:19
9/10 anonim válasza:
Egy csaj nem a karodért fog szeretni. Hanem azért aki vagy. A személyiséged.
De egyáltalán nem hátrány ha jó a karod! :D Egyél rendesen, és használd a karod, felhúzóckodást ajánlom, meg súlyzózást meg ilyen edzéseket ;) énis voltam kocka, igazán úgy lehet leszokni h hnaptól NEM. és ennyi. akaraterő kell hozzá és vmi program amivel pótolhatod a kockulást. Egyik ilyen legyen az edzés, a másik az h a haverjaiddal vagy, ami a 3-t is magával hozhatja az ismerkedés =)
GG soksikert =)
19f
10/10 anonim válasza:
konditeremtulajdonosra gondoltam :D 1 normális konditerembe a vezető v pultos v h mondjam ért a dolgokhoz és ír neked személyreszóló edzéstervet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!