Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?! Ez életkori sajáttoság vagy mi? Vagy velem lenne a hiba? Bővebben lent.
9.-es vagyok , 15éves fiú.
Az osztályomból egy lánnyal jókat hülyültünk kb. egy hétig aztán egyszercsak elkezdett kibeszélni a hátam mögött stb. meg velem is tök bunkó lett!! és ezt egyik napról a másikra, amikor elköszöntünk még röhögtünk és aztán másnap köszönésnél már tök bunkó volt stb. Megkérdeztem mi a baja velem, erre elkezdett oltogatni,hogy önző és gyerekes vagyok.
Ezen túlléptem (bár egyáltán nem értettem),mondom biztos ilyen a természete..
Egy szintén osztálytárs másik lánnyal szintén tökjóba lettem és ugyanígy egyik napról a másikra tök bunkón kezdett válaszolni, nem is köszönt , látszott hogy már tökre leszar.
Ja és nem is tetszik egyik lány sem, én csak barátkozni akartam velük , nem nyomultam.
Akkor miért csinálnak ilyeneket?!
Köszi

És a lányoknak nem jöttél be?Mert én már hallottam olyat,hogy két lánynak ugyanaz a srác jött be és tök jól elvoltak.De amikor ez kiderült a két lány között megbeszélték,hogy egyikőjük sem fog vele járni és békén hagyják a srácot.Nem lehet itt is hasonló a szitu?
A másik amire gondolok,hogy ez egy új közösség és 1hónap alatt nyilván nem ismeritek egymást annyira.Szóval lehet,hogy ők ilyen bunkók néha.
Vagy történt valami olyan dolog amiről nem akar beszélni és ez váltotta ki nála a bunkó stílust.(Pl.:veszekedés)
14,5/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!