Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen csak álmodozom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen csak álmodozom?

Figyelt kérdés

Szokatlan az, hogy 17 éves vagyok, és semmilyen kapcsolatom nem volt még fiúval? Se csók, se szex, se puszi, se kézfogás... Ellenben sokat álmodozom, pontosabban egy fiúról, már 6 éve. Talán két év múlva látom legközelebb, osztálytalálkozón-mert általános iskolában osztálytársak voltunk.

Néha úgy érzem, le vagyok maradva, körülöttem sokaknak forog a szerelmi életük, én meg ugyanott tartok, mint 6 éve is...

2013. máj. 24. 23:16
1 2
 11/11 anonim válasza:
Aktuális még a téma? A fiúnak volt azóta barátnője? Általános iskolában jó viszonyba voltatok? Lehet ős is pont így érez irántad , ezt pedig csak úgy tudod kideríteni, ha felkeresnéd valamilyen formában, facebook vagy valami, vagy felhívnád és megbeszélnél vele egy találkát. Semmi baj nem lehet belőle, maximum maradtok barátok. Sok sikert!
2013. máj. 26. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!