Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen csak álmodozom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen csak álmodozom?

Figyelt kérdés

Szokatlan az, hogy 17 éves vagyok, és semmilyen kapcsolatom nem volt még fiúval? Se csók, se szex, se puszi, se kézfogás... Ellenben sokat álmodozom, pontosabban egy fiúról, már 6 éve. Talán két év múlva látom legközelebb, osztálytalálkozón-mert általános iskolában osztálytársak voltunk.

Néha úgy érzem, le vagyok maradva, körülöttem sokaknak forog a szerelmi életük, én meg ugyanott tartok, mint 6 éve is...

2013. máj. 24. 23:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Majd belejössz. ;) Jelentkezők?
2013. máj. 24. 23:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne álmodozz, az álmok szép dolgok de nem visznek sehova. Céljaid legyenek és tegyél is értük, akkor talán sikerülni is fog valami.
2013. máj. 24. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy lemaradva! Azért mert körülötted sokaknak "forog a szerelmi élete", neked nem kell belemenned semmibe, csak mert ők megteszik. Csinálják! Te is éld az életed! Ha a szíved foglalt, akkor természetes, hogy nem "forog a szerelmi életed" a gyakorlatban, már amíg nem találkozol újból a fiúval. És álmodozz bátran! Én 28 éves vagyok és még mindig álmodozom! Ez nem kor függő. :) Sok sikert! Remélem hamarosan találkozol azzal a fiúval! (Ám miért nem próbálsz meg ráírni FB-n? Ha az osztálytársad volt, lehet közös témátok!)
2013. máj. 24. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért nem intézed ugy a dolgokat hogy elöbb találkozz már vele? Manapság nem olyan nehéz régi ismerösökkel felvenni a kapcsolatot (facebook stb). nem azzal va n a baj hogy 17 évesen még nem vlt senkid és smemiben részed, hane az hogy lehet felesleges az álmodozásod. ha vágysz rá hogy legyen társad akkor mindenképpp tudd meg az a fiú hogy áll hozzád. Ha sehogy akkor lépj tovább és simerkedj mással. Mindenképp ekresd meg mert lehet csak plátói a dolog és soha nem lenne belőle semmi és akkor tényleg csak felesleges álmodozás. Arra döbbbenél rá hogy mindennt egy álom alá rendelltél és közben nem éltél. Természetesen itt nem azt értem hogy 17 évesen már kellett volna 20 barátodnak lenni (mert ezzel semmi baj nincs hogy még nem volt egy sem) csak az embernek reális álmai legynek amik valóra is válhatnak. Persze még akkor sincs rá garancia, de legyen rá esély.
2013. máj. 24. 23:21
 5/11 anonim ***** válasza:
én csak annyit írok, hogy ne élj a múltban, az a srác 6 év alatt rengeteget változott
2013. máj. 24. 23:24
 6/11 A kérdező kommentje:

Volt pár esélyem. hogy elmondjam neki az érzéseim, de mindig elszúrtam... Elmenültem, mert még túl fiatal voltam. Újra és újra átgondolom az emlékeket, rájövök dolgokra, új dolgok kerülnek elő a múltból, és egyre inkább az rajzolódik ki, hogy valószínűleg ő is érdeklődött irántam, de annyiszor visszautasítottam a közeledését tudat alatt, hogy inkább békén hagyott.

Egyszer véletlenül összefutottam vele, akkor is elmenekültem. Pedig az volt a nagy találkozás, mint a mesékben, a nagyvilágban egy helyen voltunk újra. De azt az alkalmat is elszalasztottam. Most újra találkozni akarok vele élőben, mintha egymásba botlanánk, és szeretném újra megismerni. Sokat változhatott 2 év alatt.

2013. máj. 24. 23:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor intázd úgy hoyg véletlenül találkozzatok és NE FUTAMODJ MEG. Ez csak rajtad mulik ezen mi nem tudunk segiteni. Jó lenne tudni van-e valakije stb. Sajnos van rá esély hogy nem lesz vevő az ismerkdésre vagy hogy foglalt avgy hogy mást szeret. Ne legyél ilyen ha kell neked próbáld megszerezni, nincs mit veszitened. Ez az önmitás a legrosszabb, semmire nem mész vele.
2013. máj. 24. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyilván most azt szeretnéd hallani ,hogy nem vagy lemaradva , nem is vagy de ha csak folyton álmodozol az nem vezet semmire sem később csak rosszabb lesz. Nem fogsz előrébb jutni ebből ki kellene mozdulnod. Keresd fel a srácot ha vevő rád ,akkor minden ok. Ha meg nem , akkor jöhet valaki más annyi srác van a világon. Sok szerencsét:)
2013. máj. 24. 23:53
 9/11 anonim válasza:
Mikor beszéltetek utoljára? Akkoriban volt köztetek valami? Ha másképp nem tudos neki elmondani, szerintem az se gáz, ha ráírsz valamilyen közösségi oldalon.
2013. máj. 25. 08:38
 10/11 anonim válasza:

Ugyan ebbe a helyzetbe vagyok. Alsóba nagyon sokat lógtunk együtt ,4-dikbe elballagott az ált.iskolából, azóta egyeltalán nem tartjuk a kapcsolatot, de nem tudom kiverni a fejemből. Tegnap össze futottunk, eléggé zavarba volt és elment.

Én se tudom mi tévő legyek.

17/F

2013. máj. 25. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!