Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évesen vettétek az első tangátokat? Kivel?
Valakinek soha nem is lesz tangája. És mégis megéri a 70-et.
Ne azért szégyelld magad mert nincs meg ma divatos ruhadarabot.
Válasz: én kb. 16 évesen vettem. 2x volt rajtam. És itt be is fejeztem a viszonyom a tangával.
Hogy rákaptatok a témára:)
Csak mert beszélgettem vkivel, és ő mondta,h áh, még 7.-es korában vettek barátnőjével és dugdosta anyukája elől. De most már tizedikes és mindent szabad.
+ tesin mikor átöltözünk kb. csak én vok franciában, már amennyire ugyebár látom, most nem azt mondom, h külön ezt figyelem,de nem csukott szemmel beszélgetek oszt. társaimmal és tiszta gáz. Tesóm se egy nagy csinoskodós,de tangák vannak a polcán (én szobámban van :D). Hiába, selejtes vagyok.
De válaszoljatok még sokan!!!
Neten 9 éves lányka pózol tangába a fiúkájának.
Milyen gyorsan kirepülnek a fészekből! XD
ma 19:13
nem tudom te hogy vagy ezzel, de ha az én baártnöm lennél akkor nem is kellne tangát venned mert szeritnem a francia bugyi szexisebb... Abban is fel tudnád korbácsolni a kedvemet ha belejtenél benne. :)
Ez izlések és pofonok kérdése. Mondom nekem a francia jobban bejön, de van oylan fiu ismerösöm aki azért nem jött össze egy lánnyal mert az nem volt hajlando tangát felvenni...
ma 19:21
nem hogy dobta hanem össze se jött vele... pedig állitom az a lány 15 pontos volt egy 10es skálán. :)
Nálam nem a bugyi az ami meghatározza hogy egy lány mennyire dögös. Aki nekem bejön az szkafanderben is szexi lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!