Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mintha bezárult volna minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mintha bezárult volna minden ajtó - hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tudom, nincs jó válasz, csak ki akarom írni. Azt hittem, végre megvan Ő. És Ő volt a biztosabb és a határozottabb (én nem mertem hinni a csodában), és elment mégis, történt valami, és visszafordult, és itt állok megint egyedül, és bár eleinte nagyon féltem a kudarctól, mégis végül bizalmat szavaztam neki. Mit tehetek, ha azt mondta: maga sem érti mi történt?

És annyit megyek, futok, amennyit tudok, és próbálok túlélni, de reggelente fáj a gyomrom, és félek, és már egyszerűen nem hiszek. Nem tudok hinni.

És ha nem hiszünk, és csak túlélünk, olyankor nincs kegyelem, nincs megváltás. Akkor jön, ha hiszünk, kinyílunk. Sebzett vagyok, és ez az írás nem is ide való.

Talán vigaszra vágyom, csak ismeretlenek szavára, és biztos bennem a hiba, nem tagadom, de olyan nagyon fájok.

2013. máj. 24. 12:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Kedves filológus pajtás, nem érzem magam istentelenül elvontnak. De hát semmire nem is kötelező itt válaszolni - még neked sem. Ez tényleg ilyen egyszerű.
2013. máj. 24. 17:21
 22/23 anonim ***** válasza:

VÁlaszoltam, javaslatot is tettem, hogy mi segíthetne.

Persze megteheted, hogy telibekaksizod, és inkább sajnáltatod még magadat - de hidd el, ha lelkileg fel szeretnél épülni, teljes értékű és bizalomra képes emberré válni, akkor bizony a két kis lábadra kell állnod, kibékülni magaddal, megérteni, hogy nem minden mások hibája, és hogy nem csak te vagy ilyen szerencsétlen, hanem egyszerűen ilyen az élet. Vannak sz*r pillanatok, jó pillanatok.

Elhiszem, hogy most magad alatt vagy, de süt belőled az önsajnálat, ráadásul a válaszokra agresszívan válaszolsz, amiért nem értik a szándékosan elvontra sikeredett mondandódat - csakhogy utána jól megvádolhasd őket, hogy bezzeg ők "átlagemberek", de a te Rómeód ő bizony megértené, ezért számodra nincs semmi nélküle.

Komolyan mondom, hogy nézz magadba, mert komoly pszichológiai komplexusokat produkálsz itt, és rajtad kívül ez mindenkinek feltűnt. És légyszíves ne mondd rá azt, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter, mert ha 15 ember szerint veled van baj, szerinted meg nem, na ott már tényleg illene elgondolkodni magadon.

2013. máj. 24. 17:29
 23/23 A kérdező kommentje:
SZerintem teljesen nem vagyok agresszív, elég szarul vagyok, ennek hangot adtam a magam módján (élve azzal a szabadsággal, hogy nem egyformán fogalmazunk), be is láttam, hogy nem ide való volt a kérdés, ennyi. És csak annyit éreztem, jó volna, ha "meghallgatnának". Jelen pillanatban így érzem magam, ahogy, és ezen az sem változtat, ha ezért elmarasztal valaki. Mondjuk éppen te. A szóhasználatom nem nagyképűségből fakad, hanem belőlem - szívesen elnézést kérnék érte, de szerintem nem kell.
2013. máj. 24. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!