Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mintha bezárult volna minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mintha bezárult volna minden ajtó - hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tudom, nincs jó válasz, csak ki akarom írni. Azt hittem, végre megvan Ő. És Ő volt a biztosabb és a határozottabb (én nem mertem hinni a csodában), és elment mégis, történt valami, és visszafordult, és itt állok megint egyedül, és bár eleinte nagyon féltem a kudarctól, mégis végül bizalmat szavaztam neki. Mit tehetek, ha azt mondta: maga sem érti mi történt?

És annyit megyek, futok, amennyit tudok, és próbálok túlélni, de reggelente fáj a gyomrom, és félek, és már egyszerűen nem hiszek. Nem tudok hinni.

És ha nem hiszünk, és csak túlélünk, olyankor nincs kegyelem, nincs megváltás. Akkor jön, ha hiszünk, kinyílunk. Sebzett vagyok, és ez az írás nem is ide való.

Talán vigaszra vágyom, csak ismeretlenek szavára, és biztos bennem a hiba, nem tagadom, de olyan nagyon fájok.

2013. máj. 24. 12:50
1 2 3
 11/23 ASOT ***** válasza:

Szóval, a Rómeó lelépett, majd meggondolta magát és visszajött Júliához, de Júlia nem bízik benne, és most kétségek közt van ha jól értem. És egyedül érzi magát.

" és visszafordult, és itt állok megint egyedül,"--> nem teljesen világos hogy most akkor visszafogadta e Jólis Rómeót vagy mégsem, de ha jól értem visszafogadta.

szerintem Júéia túl nagy kört kerít ennek az egésznek és eltúlozza felfújja. És a saját kapcsolatukat próbálja meg kielemezni egy esszében.

2013. máj. 24. 13:51
 12/23 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy?
2013. máj. 24. 14:08
 13/23 anonim ***** válasza:
Milyen szer vált ki ilyen reakciókat?
2013. máj. 24. 14:22
 14/23 anonim ***** válasza:

He?

Sok szép gondolatot leírtál... de mi a gyíkság lenne ez pontosan?

2013. máj. 24. 14:23
 15/23 A kérdező kommentje:
Rideg tények: összejöttem valakivel, de nagyon, ilyen élményem még nem volt az életben, majd hirtelen rájött, hogy exet még nem engedte el a lelke, és teljesen befordult. Én meg itt maradtam a fájdalmammal. Röviden ennyi.
2013. máj. 24. 14:37
 16/23 anonim ***** válasza:

Te szedsz valamit??

Kezdem megérteni ,hogy kb. miért hagyott el anno a srác...

2013. máj. 24. 14:48
 17/23 ASOT ***** válasza:

Ejjha :)

Úgy vélem, hogy mi lenne fájdalmad és kudarcod az életed során eme számodra már csak eszmei értékű lénnyel kapcsolatban, azt te túlpörgeted teljesen, és eltúlzod mintha nem is e világhoz tartoznál már, mintha egy könyvből kerültél volna ki és várnád a történet a romantikus regény végét, de mivel képtelen vagy eljutni annak a regénynek a végére így csak kínlódsz a saját magadnak bebeszélt marhaságoktól, melyek összezavarjak az egyedi éned ami már egy sötét fátyol mögött rejlik, mely csak akkor lesz újra érthető és csak akkor látja majd a világosságot ha annak a könyvnek a végére nem ér.

2013. máj. 24. 14:53
 18/23 A kérdező kommentje:
Ó, nem. Csak másképp fogalmazok, mint ahogy azt általában fogalmazzák az emberek. És a szövegben csak úgy beszéltem, amilyen én vagyok. Pl. Ő is értené - ezért is fáj a veszteség. Továbbra is belátom: nem ide való volt az írásom.
2013. máj. 24. 15:56
 19/23 anonim válasza:
hát babám,tényleg nem ide való. én megértem,tudok ezen a nyelven olvasni,de szerintem ezt a barátaiddal kéne megbeszélned,vagy olyan oldalon,ahol pár fokkal intelligensebb közönség olvassa (pl blog v ilyesmi) egyébként pedig sajnos nincs más választásod,mint továbblépni,mert visszakapni nem fogod. jótanács,próbáld meg előnyödre fordítani a fájdalmat. írj verset,ilyenkor jók születnek.
2013. máj. 24. 16:26
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne is haragudj, én - lehet leszólni - filológusként végeztem, ami úgy röviden azt takarja, hogy nem kevés nyelvi és irodalmi képzés van mögöttem, de amit te idevertél, az egy adag túlmisztifikált szenvedés. Ez nem holmi holt költők társasága, hogy verseket meg gondolatokat fejtegessünk, hanem egy fórum, ahova normál, életszerű problémákra keresik az emberek a megoldást.

Magyarul legközelebb próbáld meg szépen leírni, hogy "Elhagyott a párom, mert rájött, hogy még az exet szereti. Nagyon fáj, mert nehezemre esett végre megbízni valakiben, és mikor végre sikerült, elhagyott. Mit tehetnék?". Ezt talán még meg is értik az emberek.

Lehet, hogy te istentelenül elvontnak érzed magadat, de a fogalmazásod értelmezhetetlen, ugyanis abból, hogy "mégis történt valami, és visszafordult" ember a földön nem fossa ki, hogy ő az exbarátnője miatt hagyott el téged - ugyanúgy lehetne megcsalás, anyucipicifia, egyszerűen rájön, hogy mégsem te kellesz, vagy elutazik külföldre hosszabb időre, stb. Honnan a p*csából kellene kiszülnünk, hogy MIÉRT? Fogalmazz érthetően, és kapsz válaszokat. Ennyi.

U.i.: szerintem először építgesd fel az önbizalmadat, elégedj meg magaddal, és ha ezzel megvagy, akkor menni fog a bizalom is. És verd a fejedbe, hogy nem minden ember egyforma, azért mert 1-2-ben nem tudtál megbízni, ugyanannyi van, akiben meg lehet. Ne ítélj a negatív tapasztalataid alapján.

2013. máj. 24. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!