Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hiányzik a régi élete?
Figyelt kérdés
ha tehetnétek maradnátok szinglik?akiknek van bnőjük/pasijuk2013. máj. 23. 15:52
1/10 anonim válasza:
nekem hiányzik, de nem barátnő miatt 22/F
2/10 A kérdező kommentje:
akk miért?
2013. máj. 23. 15:58
3/10 anonim válasza:
én ugyanolyan vagyok mint régen ~10éve. És úgy vagyok vele hogy jó ez így.
4/10 A kérdező kommentje:
jó neked
2013. máj. 23. 16:00
5/10 anonim válasza:
"akk miért?"
Mert régen nem voltam beteg.
6/10 anonim válasza:
Érdekes kérdés! Én sosem voltam úgy igazán szingli, három hosszabb kapcsolatom volt, de köztük alig telt el idő.
Amikor az exemmel szakítottam, akkor úgy terveztem, hogy egy jópár hónapig, talán egy évig is nem keresek mást, hanem egyedül élek majd. De aztán jött a párom és arra jutottam, hogy csak emiatt nem fogok neki nemet mondani.
Mindenesetre kipróbálnám szívesen, milyen szinglinek lenni :)
7/10 A kérdező kommentje:
Jah értem
2013. máj. 23. 16:05
8/10 A kérdező kommentje:
Hát én is lennék inkább szingli egy darabig most utána meg lehetne valakim
2013. máj. 23. 16:07
9/10 anonim válasza:
A mostani énemmel a régi életem jobb lenne.De akkor is szingli voltam.Most is az vagyok.De isten igazából az a legkisebb gondom.Szóval szarok is rá.
10/10 A kérdező kommentje:
legalább szabad vagy azt csinálsz amit akarsz nincs ki kolrátozzon meg ilyenek
2013. máj. 23. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!