Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van akkor, ha a volt pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha a volt pasim nagyon hiányzik, és olyannak akarom a mostanit miint a régi volt?

Figyelt kérdés
Most van 1barátom,aki nagyon szeret.DE én mindig a volt barátomra gondolok és nagyon hiányzik,de nemszeretem egyiket sem,de félek mert ha szakitanék a mostanival akkor a volt nemjönne még1x velem össze mert én megcsaltam és haragszikrám,igaz h beszélünk,de akkort sem.Mit csináljak nem akarom megbántani a mostanit,mert nagyon szeret??:\'( (2hónapja vagyunk együtt)
2008. dec. 13. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne játssz azzal a fiúval.Pont azért,mert szeret téged,nem érdemli meg,hogy szórakozz vele.A legjobb lenne,ha felvázolnád neki a helyzeted,elmondanád neki,hogy te sajnos nem ugyanazt érzed,amit ő,nem vagy belé szerelmes.Nyilván fájdalmas lesz neki a szakítás,de így legalább lesz esélye arra,hogy egy olyan lányt találjon magának,aki viszonozza az érzéseit és nem csak a régi pasiját akarja pótolni vele.

Hogy a másik pasival mi lesz,azt nem tudom. De egy próbát azért megér.Bár,ha megcsaltad, nyilvánvaló,hogy haragszik rád,és elvesztetted a bizalmát.Hátha vissza tudod még szerezni...

2008. dec. 13. 15:47
 2/4 Srapnel ***** válasza:

Ennek így semmi értelme. Együtt vagy valakivel, akivel nem is akarsz, miközben vágyakozol valakire, akivel elrontottad. Emez meg azt hiszi, hogy akarod.

Szakíts a mostanival, a másikat meg dolgozd föl. Ez a tandíj azért, amit tettél. Gondolkozz, legyél egyedül, találd meg magad, hogy mit szeretnél és hogy mit miért csináltál. Addig, amíg ezt nem teszed meg, mindenkit (beleértve magadat is) megbántasz és csak szenvedést okozol.

2008. dec. 13. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Huhh keress olyat akit Te szeretsz.

Hogy én ilyen jótét lelkekkel sose futottam össze életemben! :-))

Pedig igazán lefeküdhettek volna velem még egypáran, hogy ne bántsanak meg :-))))

2008. dec. 14. 05:09
 4/4 anonim ***** válasza:

"... olyannak akarom a mostanit miint a régi volt" - már ne is haragudj, de a többi pasi nevében is kikérem magamnak, nem cipők vagyunk, ami ha elkopik, vehetsz helyette egy újat, ugyanolyat...

A problémádat megértem, de az exedet még inkább.

Jobbulást!

2008. dec. 15. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!