Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a Fültágítóról?
ne legyen nagyon nagy de amúgy oké :D ez még elmegy
Ez után mi következik? Az ajakkorong?
de attól még, hogy egy srácnak/lánynak van tágesze még nem lesz rossz ember. attól még lehet egy haláli jó arc, kedves, stb, esetleg még az ideál is, de egy lyuk miatt inkább nemet mondotok? pl nekem is van és nem vagyok se füves, nem élek semmivel, ez is egy hülye általánosítás, tele van a világ ilyen sztereotípiákkal, hogy a tágeszesek ilyenek. szerintem szánalmas mennyire elutasítóak az emberek ezzel szemben... és tényleg lehet, (nyilván feltételezés) hogy az utcán elmegy melletted egy ilyen lány/pasi és elmondod, hogy fú de gusztustalan a tágasz, bottal sem piszkálnád mert van tetoválása, de lehet, hogy személyiségre meg ő lenne az igazi. nem az lenne a fontosabb?!
L18
szerintem elképesztően vonzó épp úgy mint a tetoválás és én gy vagyok vele minél több és nagyobb annál szebb
nekem is van bár csak 14 es
17/L
jah és még annyit a kedves elöttem szóló undorkodóknak:
attol h még valakinek van fültágesze nem feltétlenül elvont
pl akármennyire is egositának tünik ez most én 1 tök életképes épp gondolkodásu csaj vagyok annak ellenére h van tágeszem! megtetoválásom
Nem modja senki, hogy az rosz akinek van. Csak van valami bibije.
Aki saját testét jelöli meg?
Az írás is azt mondja: - óvakodj a megjelöltektől.
Nono 54%-os, csak ne rugdalózz. (Bár még nem vagy túl messze a rugdalózós kortól ☺). Nem lök senki a Dunába, úgy csúfítod el magad ahogy neked tetszik. A kérdés az volt, hogy mit gondolunk. Hát ezt amit írtunk. Hogy te másként gondolod az a te dolgod és jogod. Még akkor is ha tartósan teszed, ennek következményére majd később jösz rá, mert semmi divathóbort sem tart örökké, és mikor kimegy a divatból, akkor nagybetűsen ciki lesz. Ezt vagy nem veszed figyelembe majd (ha már kivénültél), vagy plasztikázol és rájösz, hogy mit mondtak a szerinted mai hülyék. De ez is a te dolgod (bajod?).
De hogy néz ki ha kiveszed, megnézheted a felejebb ajánlot linken, ott van olyan ajakkorongos aki kiszedte a füléből is. Gyönyörű ☻.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!