Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a Fültágítóról?
Figyelt kérdés
Nálatok ez kizáró ok? vagy elmegy? Vagy Ti csinálnátok magatoknak?2013. máj. 22. 21:29
11/31 A kérdező kommentje:
[link] szerintem őt nem küldené el egyik fujjuzó sem..feltéve ha férfi..
2013. máj. 22. 21:37
12/31 anonim válasza:
Nem tetszik, ráadásul az ilyen fültágítós alakoknak általában a személyisége is olyan, hogy inkább kerülöm őket.
13/31 anonim válasza:
Fúj ez egy emós, gót vagy tudjamiafrásznak hiszi magát. Pár évszázaddal ezelőtt simán máglyán végezte volna az a "szépség".
14/31 anonim válasza:
ez kb akkora fa'szság, mint a tetoválás
lehet szarral dobálni, de én így gondolom :)
15/31 A kérdező kommentje:
Nem iszom, nem drogozok, nem vagyok rossz ember sőt..:)
cigizek néha meg kávézok.. kerüljed csak az ismeretlen embereket..:D :D Mert "Fuj fültágítós gané ember menjen a közelemből biztos drogos nyomorék" ez a tipikus magyar felfogás amúgy..:D
2013. máj. 22. 21:39
16/31 anonim válasza:
Szépen mutat benne egy lakat, azt gondolom róla :D
17/31 A kérdező kommentje:
azért ez nem olyan vicces játék..
2013. máj. 22. 21:46
18/31 anonim válasza:
#15 Én nem arra céloztam, hogy biztos gané drogosok, de húgom baráti társasága régen főleg ilyen emberekből állt, szóval ismertem jó párat, és egyszerűen irritálóak, ennyi.
20/31 anonim válasza:
Akkor én nem vagyok férfi mert még bottal sem nyúlnék hozzá
Nem elég hogy van rajta egy hangár méretű fültágító még a bőre helyett is tetoválás van + az egész csaj gáz ezzel a külsővel,egyáltalán nem vonzó,inkább dugnék egy hárpiát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!