Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, arról mit gondoltok, hogy ha egy lány a kutyájával táncol?
Te direkt teszel fel értelmetlen kérdéseket?:)
Nem hat meg. Én is kikerülöm a kutyámat ha valamit csinálok és éppen útban van. Nem rúgom fel. Ennyi
jók ezek a kérdések :) nekem is lehet egy?
te mit szívsz amúgy?
ez engem is erdekelne hogy szedsz/szivsz.e valamit? :DD
amugy.. szerintem aranyos.. :'D a kutyaimmal en is "tancoltam" igy.. bar szerintem ez inkabb jatek, nem? :D
Nem igazán értem a kérdésedet, most akkor ebben hol is van a tánc a kutyával? :)
Amúgy én is lány vagyok, és én fogócskázni, birkózni szoktam a kutyámmal. :D Németjuhász, nagyon nagy ereje van, de már megtanultam kezelni, mintha haverok lennénk, jól elhülyéskedünk. Sajnos nincs fiútestvérem, meg pasim sem, ezért a kutyámmal szoktam szórakosni. Nagyon jó fej, energikus, bár néha majdnem eltapos a nagy kergetőzésben, de viselkedni is tud. :) Imádom őt, remélem majd a jövőbeli barátommal is tudok ilyeneket csináni, mert nekem szükségem van a hülyülésre. :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!