Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon magányos vagyok. Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magányos vagyok. Nekem miért nem juthat soha sem barátnő, aki képes lenne szeretni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 22. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tanulj meg küzdeni magadért és másért! Mindig csak nyavajognak az ilyenek, mint te. Törekedj arra, hogy a legjobb formát hozd ki magadból, aztán meg megnézném azt a csajozást is. Egy rakás nem modell srácnak van barátnője, szerinted ők hogy csinálják? Lehet, hogy több kitartás van bennük, nem sajnáltatják magukat és netalántán nem várnak fullos lányt?
2013. máj. 22. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon rosszul csinálsz..kapásból van 5 tippem..na de mindegy...most komolyan,nem sikerült felszedni egy csúnya/kövér/testi hibás/buta/naiv csajt vagy egy utolsó kvát sem?Igen,ehhez tehetség kell..ha igazán akartad volna,már lett volna valakid,nem,nem a top 10-ből kéne válogatni,te nem az a pasi vagy,és kész. Nem hiszem el,hogy egy hivatásost se tudtál volna megfizetni..mé jó csajt is kaphattál volna,egy éjszakára.Ott vannak a a C-listás csajok is..aki nem csak egyszerűen átlagos vagy csúnya hanem torz kb,genetikai szörny kb..nekik is kell valaki..jellemre,lehet szerethetőek amúgy..
2013. máj. 22. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha így rinyálsz, akkor nem csoda, hogy a lányok kerülnek, már bocsi...
2013. máj. 22. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia! Ezek a dolgok nem fognak az öledbe hullani.. Küzdeni kell értük.. Nem fog sült galamb formában a szádba hullani.. Szedd össze Magad! Járj el kondizni, próbáld élvezni az életet. A TÁRS csak akkor jön el, mikor készen állsz rá. Sokat kell ezen dolgoznod, ha komolyan gondolod.Nekem személy szerint nem kellene egy ilyen pasi, aki belém akarna kapaszkodni, le akarna húzni, aki tőlem függene minden tekintetben.. A nőknek nem ez a fajta férfitipus jön be. Magabiztos, humoros, erős férfi kell, aki mellett el lehet képzelni egy boldog életet.. Ne haragudj, de elég messze állsz még ettől..

Tehát: szedd össze magad, érezd jól magad. Ha el akarsz érni valamit, azért meg kell küzdeni... Hajrá!!!!! Előtted a lehetőség.

2013. máj. 22. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!