Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon magányos vagyok mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magányos vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon magányosnak érzem magam barátnő nélkül már vágyom rá nem vagyok csúnya, alacsony, teljesen normális vagyok nem tudom mi lehet a baj. Ha itt vannak olyan lányok akik hasonlóan éreznek és nem igénytelenek vagy rondák írhatnak privátba szívesen beszélgetnék!

2012. dec. 10. 22:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha tehernek érzed a temérdek privátot, átirányíthatsz hozzám is egy-kettőt! Írjatok bizalommal! :Đ
2012. dec. 10. 22:16
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem nem tudod magad megítélni rendesen és valójában ronda vagy. Ha nem lennél, akkor egy csajt legalább már sikerült volna felszedned, hacsak nem vagy néma, vagy debreceni.:D
2012. dec. 10. 22:17
 3/14 A kérdező kommentje:
Hülye gyerek volt már barátnőm nem is egy de jelenleg nincsen hangsúlyoznám csak neked JELEN!!
2012. dec. 10. 22:20
 4/14 anonim ***** válasza:

Debreceni, ez jó. Ez milyen összefüggés.

Már csak azért, mert én pl debrecenben laktam sokáig, ott is születtem. Én nem érzem magam se csúnyának, se hülyének. Mégis ebben a cipőben járok amibe a kérdező. Ezért kíváncsi lennék az összefüggésedre. :)

2012. dec. 10. 22:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok csúnya csak mostanában nem találtam olyan lányt akibe láttam volna valamit :)
2012. dec. 10. 22:25
 6/14 anonim ***** válasza:
#4: Van itt egy (?) folyton nyavalygó debreceni hülyegyerek, innen az összefüggés.
2012. dec. 10. 22:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Engem kérdező Te ne hülyegyerekezzél le, egyrészt sehova nem írtad, hogy JELENLEG, másrészt ha ezen az oldalon megnézed az ilyen kérdéseket, mind kiderül, hogy egyiknek se volt még nője és egész nap a gép előtt kockul.

A debreceni párhuzamot meg onnan vontam le, hogy itt elég sok debrecni srác van és kb. egyiknek sincs nője és mind ezért sír. Ami amúgy nem igaz, mert kb. minden második pasi jó nővel járkál az utcákon és én meg ronda pasit nem találtam még itt.

2012. dec. 10. 22:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 4-es. Értelek titeket. Hát, sajnálom szegényeket, mármint azokat a debreceni férfiakat, vagy srácokat. Én kb 2 éve mentem külön a barátnőmtől. És valahogy, valami miatt, sehogy nem akar azóta összejönni nekem se senki. Pedig próbálkozok :d De ez van. Már az is járt a fejemben, hogy túlságosan is próbálkozok. Csak megláttam a debreceni hozzászólást. Egyből kíváncsi lettem. :d Ezért gondoltam rákérdek. xd
2012. dec. 10. 22:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Még azt sem mondhatnám hogy közel vagyok debrecenhez. Erre az oldalra nemrég regisztráltam csak. Egyáltalán nem vagyok ronda és nincs időm kockulni a gép előtt reggeltől estig! Ha annyira érdekel volt már 3 barátnőm és mind a 3 csajjal aránylag elég sokat együtt voltam nem heteket és nem is hónapokat. Soha nem chateltem még és nem ismerkedtem interneten mert nagyon személytelen dolog és egyáltalán nem megbízható de gondoltam most kipróbálom.
2012. dec. 10. 22:34
 10/14 anonim ***** válasza:
B.sszus még mindjrt elnézést kérek, hogy válaszolni mertem a kérdésedre...Egy pár dolgot már rögtön tudok mondani, hogy miért kerülnének el a lányok miután megismernek.
2012. dec. 10. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!