Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaly karácsonykor eldöntöttem, hogy az lesz az utolsó "magányos". Úgy néz ki, hogy mégse. Mit rontottam el?
Lassan ott tartunk, hogy normális lánnyal nem találkoztam. Ha véletlenül mégis, biztos, hogy volt valakije. Ennyire válogatós lennék? Nincs már senki, akinek van érdeklődése valami iránt, nem bunkó és szép az arca? Ez elég elszomorító :(
Na, például ő tetszik:
1. Karácsonyig még van idő.
2. Ha mégsem jön össze, akkor majd jövőre.
3. Mi számít normálisnak?
"jó, de nekem nem valaki kell pár hétre. hosszabb távon gondolkodom"
Jó, és azt hogy alkalmas-e hosszútávú kapcsolatra hogyan méred fel? Ránézel és tudod?
A puding próbája az evés, ha valaki szimpatikus próbálkozz. Nem tökéletes, és?
Amit írsz, azalapján 20 környékén lehetsz, szóval ráérsz. Meg kell próbálni akivel lehet, ha utána rájössz hogy nem jó, akkor felteszed a "mennyé, visszamennyé" lemezt. :D
BTW vannak jó, kedves, szép stb. stb. csajok, csak nem veszed őket észre. Én pl. előző pénteken egy festékboltban voltam és 3 perc alatt majdnem szerelmes lettem az eladó csajba. Már bánom hogy nem kértem el legalább a telefonszámát, de semmi ok az aggodalomra, ezen a pénteken megint arrafelé fogok menni és bemegyek hozzá valamiért csak úgy véletlenül. :)
Randivonal.hu Tömve van magányos szép csajokkal akik komolyat akarnak. Ha akarsz 3 pozitív választ akkor küldj 200 normális 15-20 mondatos levelet. Jópofát kedveset stb!
"Döntsd a tőkét ne siránkozz!"
ma 23:31
vannak ott debreceni lányok is?
komoly az az oldalt vagy ez is ilyen kamus?
eddig én elég sokat csalódtam z ilyen társkeresőkben, de ezt mgé nem ismertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!