Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már úgy, hogy nagyon magányos vagy és elhagyatott, és csak egy barát/barátnő tudna rajtad segíteni?
Figyelt kérdés
Én most pont így érzek. Nem vagyok depressziós, de kikészítenek az itthoni dolgok. Olyan jó lenne, ha valaki átölelne, és azt mondaná, minden rendben lesz...
L
2012. okt. 11. 22:04
3/16 anonim válasza:
Igen, de nem jött senki és muszáj volt nélkülözni.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a korom fontos. Második, sajnálom. Remélem, jobb lesz.
2012. okt. 11. 22:09
5/16 A kérdező kommentje:
Neked is jobb időket kívánok.
2012. okt. 11. 22:10
6/16 anonim válasza:
Gyere, megölelgetlek én, rendben? :)
7/16 anonim válasza:
fontos mert 29 évesen nembiztos, hogy 12évessel szeretnék beszélgetni, de szivesen segítek/segítettem volna ha legalább ennyit tudok
8/16 anonim válasza:
Van kedved beszélgetni ezekről a dolgokról? Nem itt, hanem privátban. Az is segít(het). Lehet, hogy csak egy sima barátra van szükséged, vagy lelki társra jelenleg.
9/16 anonim válasza:
Egyébként mennyire súlyosak a problémák?
10/16 anonim válasza:
Minden rendben lesz... Ölelés a körülményekre tekintettel most nincs.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!