Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem látok más megoldást arra hogyan tudnám elfelejteni ezért szakember segítségét szeretném kérni, de mégis kihez fordulhatnék?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nem tudok elfelejteni már jó ideje,ezért szakemberhez szeretnék fordulni de nem tudom,hogy pszivhiáter vagy pszichológus tudna nekem segítenimelyikhez forduljak?2013. máj. 22. 02:29
11/15 anonim válasza:
egyébként miért nem jön/jött össze neked a dolog?
12/15 A kérdező kommentje:
Ismertük egymást már egy ideje,nem voltunk közeli jóbarátok de nekem már a megismerkedésünktől tetszett.
Amit a mai napig bánok,hogy fb-on kérdeztem meg,hogy járna-e velem.(elutasított)Ez életem eddígi legnagyobb baklövése volt,de legalább tudja.(persze még az ex volt a fejében mint kiderült)ezután még vagy 2x találkoztunk és akkor olyat mondott amiből az vettem le,hogy ennek lőttek.
2013. máj. 22. 13:58
14/15 A kérdező kommentje:
22
2013. máj. 22. 18:25
15/15 anonim válasza:
Én kineziológushoz mentem amikor egy elég szar részben volt az életem, sokan nem hisznek benne (100%ban én sem) abba viszont hiszek hogy nekem segített, mert azóta egy sokkal jobb irányba ment az életem. Mondjuk ezt is embere válogatja hogy ki a jó kineziológus, én szerencsére egy nagyon jót találtam elsőre. Nem olcsó de szerintem valaki boldogsága többet kell hogy érjen a pénznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!