Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most mégis mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mégis mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki már nagyon régóta tetszik nekem, de úgy veszem észre hogy szarik rám nagy ívben. Néha szoktam a barátaival is beszélni, és ők kérdezgették rólam, és azt mondta nekik össze jönne velem. Na most szerintem az a helyzet, hogy nem tette túl magát egy másik lányon és ezért nem csajozik. Mit kéne csinálnom? Megéri rá várni? ..csak mert más fiú nem kelti fel igazán az érdeklődésem. Értelmes válaszokat szeretnék.:)
2013. máj. 13. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
i j b m
2013. máj. 13. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Kicsit te is közeledhetsz felé:)

Olyannal járni aki nem érdekel,értelmetlen.

2013. máj. 13. 23:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Én közeledtem felé és örült is neki, de ő meg nem veszi a fáradságot.. :(
2013. máj. 13. 23:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem azzal van, hogy nem veszi a fáradtságot.

Meg kell értened. Nem akar többet csalódni. Fél. Itt most mindenképpen neked kell lépni, valószínűleg jó sokéig fog tartani mire elnyered a bizalmát. Ha nem ellenkezik, akkor tessék. Harcolj meg érte.

Mindig sírnak a lányok, hogy ne legyen papucs valaki. Hát ő nem az. Ezek szerint engedi, csak egyszerűen fél. Én is ilyen vagyok, átvertek 2x többet nem akarom.

2013. máj. 14. 00:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezzel nem is lenne baj, csak én nem vagyok nyomulós típus és hát inkább szeretném elérni hogy ő keressen engem. Amúgy csomószor írok is neki meg ha összefutunk beszélgetünk csak hát nem lép, én meg nem nem merek. Elég szar helyzet de ez van.
2013. máj. 14. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyu, ez nem olyan rossz mint aminek elképzeled. Idő kell. Neki is, neked is. Ne akarj mindent egyszerre :)

Csak éreztesd vele, hogy fontos és számít neked. Meg lesz az eredménye ;)

2013. máj. 14. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez már lassan egy éve van :)
2013. máj. 14. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!