Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kedves vagyok egy lánnyal, akkor nem fog férfinak tartani?
A kedvességet most úgy értem,hogy mindig mosolyogva köszönök,udvarias vagyok vele,odamegyek beszélgetni,felköszöntöm a névnapján stb.
Haverom szerint viszont most ásom el magam,mert ez nem férfias viselkedés,és nem fog férfinak tarani.Legyek közönyösebb,bunkóbb.
Igaza van?
17/F
A 6-os gondolom soha nem volt még 1 éjszakánál hosszabb kapcsolatban.
Én nem tudnék olyan fiúval együtt lenni, aki lekezelő, bunkó velem, és nem mutatja ki, hogy szeret.
Voltak akik így próbáltak felszedni, de aki bunkó velem azzal én is az vagyok. A barátom mindig kedves volt velem, ezért (is) szerettem bele.
Szóval kérdező: ha csak meg akarod húzni a csajt, akkor legyél bunkó nyugodtan, de ha többet akarsz, nem ajánlom.
figyelj kedves kérdező! tény nem egyformák a lányok és fiúk sem, amúgy jó amit csinálsz, csak önmagadat adjad,
amit írtak itt, hát ne haragudj nagyon szép, de nem így működik, aki nem mutatja ki a másik felé mit érez, meghal az egész, a szerelemet a közönnyel ki lehet ölni a másikból N
" így garantáltan csak barát leszel és nem fog rád potenciális férfiként tekinteni. viheted a virágot, ajándékot, lehetsz kedves, figyelmes, udvarias, de akkor is egy alfahím előtt fog térdelni... természetesen ezt a nők nem ismerik el, de így van"
Örülök, mikor pár buta liba alapján leírják az összes nőt. Én utálom a nagyképű alfahímeket, rettentő visszataszítónak gondolom őket.
Viszont a fiúk hajlamosak átesni a paci másik oldalára, és azt gondolni, hogy a nő egyfajta gép, amibe bedobod a kedvességet, és alul kiesik a love&szex.
A helyzet az, hogy ha nem jössz be neki, lehetsz akármilyen kedves, megette a fene az egészet.
Viszont ettől még nem kell azt állítani hogy egyáltalán nem vonzó az udvariasság és úgyis a bunkó alfahímek jönnek be nekünk.
A 6-os egy tökös csávó ;)
De ti kifordítjátok a szavait.. Nem aztmondta hogy legyen paraszt, unkó hanem,hogy ilyen csipkelődés meg ilyesmi.
Legalább olvassátok el értelmezve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!