Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, ha túl aranyos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha túl aranyos vagy egy lánnyal és nem néz férfinak?

Figyelt kérdés
Mármint van ilyen? Hogy túlságosan kedves aranyos vagyok és nem tekint rám ilyen bikaként? Hogy lehet kedvesnek lenni egy lánnyal úgy, hogy közben férfinek nézzen?
2012. dec. 3. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt egy igazi férfi tudja és nem teszi fel ezt a kérdést ide.
2012. dec. 3. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Én kedves vagyok a lányokkal mégis férfinak néznek.. Magic :D
2012. dec. 3. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
A titok nyitja hogy mérsékelten kedveskedj és ne áradozz. Így sokkal jobban fog értékelni, és nem leszel csak egy nyálcsorgató pincsikutya akinek a dícsérő szavai már elmennek a nő füle mellett..
2012. dec. 3. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért zavar,hogy aranyos vagy?

Nagyon vonzó az aranyos férfi, de nem keverendő össze a társadalom által rendes embernek tituált fajtával, aki ha tudnák mit művel négy fal között...

Én pont azt szeretem a barátomban, hogy olyan aranyos. És azt, hogy kimutatja az érzelmeit.

2012. dec. 3. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!