Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kedves vagyok egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kedves vagyok egy lánnyal, akkor nem fog férfinak tartani?

Figyelt kérdés

A kedvességet most úgy értem,hogy mindig mosolyogva köszönök,udvarias vagyok vele,odamegyek beszélgetni,felköszöntöm a névnapján stb.

Haverom szerint viszont most ásom el magam,mert ez nem férfias viselkedés,és nem fog férfinak tarani.Legyek közönyösebb,bunkóbb.

Igaza van?

17/F

2013. máj. 21. 21:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Én pont hogy a közönyös, bunkó pasikat nem tudom férfinak tekinteni.
2013. máj. 21. 21:38
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem mindenki a parasztokat szereti.
2013. máj. 21. 21:38
 3/17 anonim ***** válasza:
így csak barát leszel!
2013. máj. 21. 21:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Add magad, ha ez van beléd kódolva, kár lenne színészkedni, mert az úgyis kiderül, és csak pofára esel.
2013. máj. 21. 21:39
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Gondolod, hogy attól leszel férfias, ha jól pofán vágod?
2013. máj. 21. 21:41
 6/17 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem igen. Én azt tapasztalom, hogy az ilyen viselkedéssel nagyon megszeretnek téged - mint jó barátot. Ja, mint pasi? Á, az más. Az nem megy. Pasiban ez már töketlenségnek számít náluk.

Kicsit sarkítok, de ez akkor is így van. Valamilyen szinten egyszerűen igénylik a bunkóságot. Nem feltétlenül arra kell itt gondolni, hogy légy egy tapló, büdös, román vendégmunkás, de valamilyen szinten elvárják, hogy érzékeltesd velük, te vagy az erősebb. Különben nem tartanak férfinak. Ez lehet egyébként kis szivatással, csipkelődéssel, oltogatással is. A lényeg, hogy egy kicsit mindig bizonytalanítsd el, hogy gyengébbnek érezze magát melletted. A nőket az erő, a dominancia érdekli. Aki erős, az izgalmas, aki nem, az érdektelen, mint pasi, akármennyire jó barát lehet belőle. Kicsit szemtelennek kell lenni. És SEMMI ESETRE SE mutass rajongást, vallj szerelmet, vagy csinálj más őrültséget. Ettől sikítva menekülnek, hidd el nekem.

Persze azt nem mondom, hogy minden nő mindig ilyen. Ez a viselkedés tizen- és huszonéveskorban jellemző. Amikor már benő a fejük lágya, és potenciális megbízható családapát keresnek, akkor már nem a börtönből szabadult vendégmunkásokra buknak, akik akármilyen bunkók, "annyira izgató, hogy mennyire rosszfiúk!". Gondolom, pár testi bántalmazás meg otthagyott gyerek után rájönnek, hogy nem ők a legjobb partnerek:D

2013. máj. 21. 21:42
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem.

De hogy ez nyálas elvileg.

Pl. ne engedjem előre az ajtóban.

2013. máj. 21. 21:42
 8/17 A kérdező kommentje:

Azért nem vagyok ilyen kis mimóza mindig:D

Csak vele udvariasan viselkedem.

2013. máj. 21. 21:43
 9/17 anonim ***** válasza:
a 6os nagyon jól leirta!
2013. máj. 21. 21:46
 10/17 anonim ***** válasza:
7%
A 6-os egy bunkó!!!
2013. máj. 21. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!