Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy visszahúzódó, csendes lányra rátalál majd egyszer egy olyan fiú, akit nem érdekel, hogy mások mit gondolnak róla, hogy ő egy ilyen lánnyal jár?
nálam biztos főnyeremény lennél :)
16/F
A falak ledöntése a legnehezebb.
Nem muszáj Rapunzelt játszanod. Nyisd ki a tornyod ajtaját, és menj keresni a herceget.
De ha ez neked nagyon merész ötlet, akkor legalább integess ki neki az ablakon, hogy tudja, vársz rá.
Ez így működik. Nagyon romantikus várni a vártoronyba, de nem biztos, hogy a királyfi is tudja, hogy az a torony nem áll üresen.
Személy szerint 5 éve vagyok fülig szerelmes egy ilyen csendes lányba,sportos,bulizós fiú létemre.
Egyéb kérdés?:D
17/F
Én is ilyen voltam/vagyok,fél éve van kapcsolatom, és nagyon szeretjük egymást.
Hidd el, több olyan fiú van, aki ezt nagyon-nagyon értékeli, ha egy lány ilyen! Ez szerintem nekik is fontos, hogy ne fecsegjen össze-vissza a lány:)
16L
Nagyon fiatal vagy még, meg fog találni, ne aggódj :)
BTW 15 évesen még én is csendes, visszahúzódó lány voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!