Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy visszahúzódó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy visszahúzódó, csendes lányra rátalál majd egyszer egy olyan fiú, akit nem érdekel, hogy mások mit gondolnak róla, hogy ő egy ilyen lánnyal jár?

Figyelt kérdés
Eléggé zárkózott vagyok, de aki közel kerül hozzám, azzal már könnyen beszélgetek. Van is egy fiú akiről már 3 éve tudom, hogy tetszem neki, de még soha nem beszéltem vele. :( Szóval nehezen tudom elképzelni, hogy egyszer majd egy fiú szeretni fog és nem fogja èrdekelni, hogy nem vagyok népszerű, stb. 15/l

2013. máj. 20. 22:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. máj. 20. 22:57
 12/21 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Odamentem már,írtam fb-n,kedveskedtem neki,de a visszajelzések (illetve azoknak a hiánya) alapján nem tetszem neki,vagy a saját falai fogvatartják és nem tud kitörni..

Pedig nekem csak ő kell:(

2013. máj. 20. 23:00
 13/21 A kérdező kommentje:
aranyos vagy ha még így is kitartasz mellette :)
2013. máj. 20. 23:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy egy visszahúzódó fiúnak sokkal nehezebb dolga van mint egy lánynak. A lányokat mindig megtalálják.
2013. máj. 20. 23:06
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ilyen türelmes azért:D

Randizgattam,kezdeményeztem másnál aki örömmel járt volna velem,de egyszerűen nem ment.Mindig csak ez a lány járt a fejemben,így pedig szemétség lett volna mással kezdeni..

Ajjaj,ez már kezd beteges rajongássá válni:D

2013. máj. 20. 23:06
 16/21 A kérdező kommentje:
persze, biztos nehezebb egy csendes fiúnak, mert általában ők kezdeményeznek :)
2013. máj. 20. 23:13
 17/21 A kérdező kommentje:
és akikkel miatta szakítottál azoknak mit mondtál?
2013. máj. 22. 23:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Hogy nem illünk össze.Ennyit.
2013. máj. 23. 20:02
 19/21 A kérdező kommentje:
Értem. :)
2013. máj. 24. 15:27
 20/21 A kérdező kommentje:
Olyan ismerős ez a történet, mintha az az ember lennél, akit ismerek, csak eddig nem mertem mondani. Megírnád üzenetben, hogy melyik megyében laksz?
2013. máj. 24. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!