Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim hazajött tegnap becsípve, és kitalálta, hogy gyereket akar?
Figyelt kérdés
Azóta kijózanodott,de sajnos a témáról nem akar leszállni- Ő 28éves,én 23 leszek,nagyon szeretnék gyereket,majd kb. 4 év múlva,de most nem. Már pár hónapja ezt mondogatja,pedig még csak fél éve vagyunk együtt. Én még élményeket szeretnék,bulizni,vele jól érezni magam,aztán jöhet a baba. Neki 5 évig nem volt barátnője,csak pár csajjal összejárogatott,ezért úgy érzem,évek szeretet-és törődéshiánya zúdul most rám. Jövőre feleségül akar venni,ezt közölte velem 3 hónapja,azóta az esküvői ruhákat nézegeti,és mutogatja,most meg ez a gyerek téma...Én nem vagyok egy beijedős kislány,sőt általában határozottan kezelem a párkapcsolati kérdéseket,de neki mániája ez az esküvő meg család dolog. Kicsit még szeretnék fiatal lenni,akkora baj ez? Mit csináljak,beszéljek vele még egyszer?2013. máj. 20. 23:09
1/9 anonim válasza:
Mi az istenért nem mondod meg neki, hogy még nem szeretnél gyereket?
3/9 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy már elmondtam neki
2013. máj. 20. 23:20
4/9 Aleandro Del Rio válasza:
legyél őszinte mindenképpen. :P
6/9 omba válasza:
Elég nehéz valami kompromisszumot látni egy ilyen IGEN / NEM kérdésbenn.
Szerintem az ötlete régebbi, a tegnap esti berugással csak a bátorságot gyűjtötte.
Ahhoz az érvedhez mit szólt, hogy fél évvel a hátatok mögött ez korainak tartod?
7/9 anonim válasza:
23 évesen tök felesleges a gyerek, megértelek :-)
8/9 anonim válasza:
Tessék szaporodni ! Az élményekből sosem elég, szóval ne hidd azt, hogy 4 év múlva nem fogsz vágyni egy újjabb 4 évre... és aztán megint.. Nő vagy, ez a dolgod, ha az gazdid úgy kivánja, akkor meg kell tenned..
9/9 anonim válasza:
A 8-as nem tudom mit szívott!
Istenem, milyen irigylésre méltó helyzet. Nő, aki nem akar "SIETNI" a gyerekkel, hanem élni akar előtte...
Ez mindig fordítva van, a férfi a PánPéter, a gyerekes, a későnérő, a megrekedt, a felelőtlen, az önző, infantilis, pedig már húde hajj-de fel kéne nőnie, mert elvárják tőle...
Szóval, análkül, hogy arra sarkallnálak, hogy szakíts, de milyen boldoggá tudnál tenni egy - egyébként mások által lekezelt - férfit, aki nem gyerekmániás, vagy legalábbis még nem akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!