Tényleg azért volt, vagy csak kitalálta, mert akar valamit?
Már többször volt olyan, hogy én mentem szünetbe a wc-re, és 2 fiú osztálytársam kérdezte, hogy "mész tampont cserélni? segíthetek?" Én erre meg viccesen azt mondtam, hogy igen.
Meg ha azt kérdezik, hogy "lesz.psz"? Akkor én viccesen azt felelem, hogy persze.(ők ezt nyílván nem gondolják komolyan)
És ma az egyik fiú azt mondta, hogy azt álmodta, hogy én olyan sms-t írtam neki, hogy: úgy lesz.pnálak!Én erre azt feleltem, hogy ...(a neve) megvalósítsuk az álmodta?
Ő meg elkezdett mosolyogni, és azt mondta, hogy: na biztos azért álmodik ilyeneket, mert ilyet mondok neki.
Ezt komolyan így gondolja, vagy csak közelebb akar hozzám kerülni?
13 évesek vagyunk.
Biztos nem akar közelebb kerülni hozzád mi ilyeneket csak hülyülésből mondunk
14/f
nálunk is ugyanez megy.. és én már nagyon unom.. csak nálunk segg csapkodás/fogdosás is megy meg nekem meg egy másik lánynak a mellét is fogdossák, bár nem haggyuk. nem értem mért ilyenek...:/
12/L
Nem akar hozzád közelebb kerülni, csak poénkodik. Ezek a szövegek, meg a fogdolózás nálunk is megy :P
13,5/L [7.-ik osztály]
Nálunk ez szerencsére nincs:S Csak a dicsérés, pl.: úú, de szexi lábad van, vigyázz mert még rácuppanok, vagy, Mit fikázod? a segge benne van a TOP3ban! stb.. Hát ezek a fiúk:P
13/L
Ma megkérdeztem tőle, hogy: Mi van...(a neve) most mit álmodtál?
És azt mondta, hogy már nem csak írtam, hanem csináltam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!