Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szivemre vagy az eszemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivemre vagy az eszemre halgassak?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályba aki nagyon gyönyörű és semmi esélyem mert őt 10es skálán 10-esnek mondják és meg 10es skálán 7-8as vagyok.. szoval nem igaz van közös témánk amiről beszélünk de az már nagyon mindennapi sokat6 nevetünk eggyüt de nemtudom... És vagy egy másik lány akinéál több az esélyem de nem tudok vele beszélgetni mert egyfolytában a barátnőjével van mindig..sosincs egyedül... mit tegyek?
2013. máj. 19. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Előbb el kéne dönteni, hogy melyiket akarok a kettő közül...igazán
2013. máj. 19. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Ez kicsit olyan, minthogy "az autósvásáron kinéztem egy tűzpiros Ferrarit, de csak a mellette álló Wartburgra van pénzem... ráadásul azt is más vette meg."
2013. máj. 19. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A szívedre. A nyelvhelyességed és a fogalmazásod alapján inkább a szívedre érdemes hallgatnod, mert eszed nem sok van. Már megbocsáss, de ez az igazság.
2013. máj. 19. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 Felvisítottam! :D

Nálad a pont!

2013. máj. 19. 22:07
 5/7 A kérdező kommentje:
kössz:/ tudom hülyénhangzik de ha a sszivemre akkor meikr?
2013. máj. 19. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt kérdezed, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass.

Kapsz egy választ, erre TE kérdezel vissza, hogy akkor az melyik. A kérdés feltevésekor sem tudtad?

Komoly bajok vannak nálad fejben...

2013. máj. 20. 07:31
 7/7 anonim ***** válasza:
ennyi idő után én már leszarnám !
2013. jún. 17. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!